Bewertungen von Restaurant Dionysos Leeuwarden

Neue Beurteilungen

5.0
Alberts
Gestern

Snelle bezorging. De spanakopita waren koud. Patat mocht meer knapperig. Vlees e sauzen waren heerlijk en gratis stokbrood en wijn erbij gekregen, super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gretha
Gestern

Deze keer de gyros helaas minder gekruid dan we gewend zijn..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
Gestern

Alles precies ontvangen op de afgesproken tijd. Lekker flesje wijn en stokbrood er extra bij gekregen. Helaas is de friet niet meer lekker knapperig en warm als het aankomt. Beter alleen rijst er bij bestellen

Astrid
Gestern

Veel waar voor je geld! Bij pita gyros had wel iets meer saus gemogen...verder heerlijk

Teake
Gestern
Dezimir
Gestern

Voor de 1e keer besteld maar echt lekker eten en super snel bezorgd 👍

Nicole
21 Mai 2022

Het vlees was lekker mals en goed van smaak maar de patat was dit keer heel slap en niet goed doorgebakken

Carla
21 Mai 2022

In 1 woord geweldig !!!!! We hebben genoten 😋

sjoukje hoekstra
18 Mai 2022

Zoals altijd goed eten en de mensen zijn zo vriendelijk.

Rick
15 Mai 2022

Beste griek van friesland!

A Bonnema
14 Mai 2022
Piet en Sjoukje Brouwer
13 Mai 2022

Ruime keuze Overzichtelijk kaart. Toen besteld. Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd zoals afgesproken. En wat leuk, een lekker flesje wijn er als cadeautje bij. Dat gaan we vaker doen Bedankt Restaurant Dionysos Leeuwarden, jullie krijgen van ons een dikke cijfer 10.

Gerrit de Vries
12 Mai 2022

Zoals altijd weer "UITSTEKEND"

Niels Peters
11 Mai 2022

Eten en service is top! Bedankt!

F koolstra
11 Mai 2022

Heerlijk gegeten, top een aanrader.

Mischaela
11 Mai 2022
Jeroen
10 Mai 2022

Alweer heerlijk gegeten, meer dan voldoende hoeveelheid, goed warm en super snelle bezorging

Flisijn
9 Mai 2022

Het eten was prima en voor 4 personen meer dan genoeg. De bezorger was wel bijna een half uur te laat bood zijn excuses dat was heel netjes maar het was tenslotte ook moederdag het zou wel druk geweest zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rinsma
8 Mai 2022

Helaas door motorpech jullie zijde hebben wij het eten veel later ontvangen dan gepland. Hier nog wel begrip voor onze zijde. Maar het eten was bijna koud en de patat helemaal dus dat viel tegen. Hebben wel kortingsbon voor volgende keer ontvangen maar dat kan helaas dat van vandaag niet echt goedmaken ,en door alle constanatie is de gratis fles wijn vergeten. Hopelijk gaat het bij een volgende bestelling beter reken ik maar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
8 Mai 2022

Altijd erg goed. Prima porties en goede kwaliteit.

RtW
7 Mai 2022
Karin
6 Mai 2022

Het was weer top. Mixed Grill, een echte aanrader.

Astrid Zwerver
6 Mai 2022

Overheerlijk gegeten! Echt top!

Jan
5 Mai 2022

Ik heb al twee keer niet de beloofde wijn ontvangen

Laurens
3 Mai 2022
Erik
3 Mai 2022

Wederom heerlijk gegeten. Warm en ruim voldoende! Snel bezorgd.

H.Huisman
29 April 2022

Het eten was heerlijk,het enige min puntje was dat het vlees niet warm was.

Hans
28 April 2022

Top eten. Ga zo door.

Anoniem
28 April 2022

Top zoals altijd

Kim
27 April 2022

Super service! Eten was er snel en warm. Ook de saus die vergeten was werd direct nog gebracht complimenten!!

Richard
27 April 2022

De heerlijke geur als je de zorgvuldig verpakte gerechten open maakt. De smaak van de kruidige mixed grill is fantastisch. Wij bestellen hier graag.

Esmee
27 April 2022

Bezorging was snel, het eten lekker zoals altijd! Gemakkelijk eten voor een fijne prijs!

Max
26 April 2022
Hidde
26 April 2022

Snelle bezorging op zondagavond; eten was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caspers
25 April 2022

Prima kwaliteit met goede prijs verhouding. Bezorging strak op tijd, wijntje vergeten, kwam een grote bonus voor terug. Super service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DW
24 April 2022
Rob
24 April 2022

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
23 April 2022

Altijd geweldig!

Maas
23 April 2022

Zoals altijd zeer goed

Anoniem
23 April 2022

Beste restaurant van Leeuwarden

Gjaltw
21 April 2022
Marco
21 April 2022

Heel erg lekker en goed op aangegeven tijdstip bezorgd. Zoals gewoonlijk, helemaal top.

Schipper
20 April 2022

Beste griek in de regio. Altijd goed en vers.

Hans
19 April 2022

Was echt heerlijk:) snel en vriendelijk bezorgd!

Yedema
18 April 2022

Als altijd heerlijk gegeten. Snel bezorgd. Zelfs het flesje win wat de vorige keer werd vergeten zat er nu extra bij! Echt service.

Gerben
18 April 2022

Heerlijk, en exact op tijd. Naast gratis flesje wijn ook nog zakje chocolaatjes erbij. En waar we dachten dat we met 4 man, wel genoeg zouden hebben aan mixed grill voor 3 personen..... Bleef er nog een complete bak voor 1 persoon over. HEEL ERG veel dus....!

Goedy de Vries
17 April 2022

Het was weer heeeerlijk. Gaan we zeker nog een keer doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
17 April 2022

Zoals altijd zeer goed

Mart
16 April 2022

Heerlijk eten en goed verzorgd! En met een mediterraanse glimlach bezorgd! Je waant je even in Griekenland!

Anoniem
15 April 2022

Een van de beste afhaalrestaurants van Friesland. Een absolute aanrader.

IK
14 April 2022

Perfect eten.

Daniël
14 April 2022

Het is altijd erg goed eten halen hier. Gyros is erg lekker en de bijgerechten ook. Gratis stokbroodje erbij gekregen en er zat een extra stuk vlees op de gyros.. Heerlijk!

Max
13 April 2022
L
13 April 2022

Het eten was super lekker en ruime porties. Ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!!

Smit
12 April 2022

Weer een uitstekende service

Anoniem
12 April 2022

Heerlijk gegeten .

Els Schreuder
12 April 2022

Ik ben altijd heel tevreden over het eten. Geef altijd 4 of 5 sterren. Dit keer was het eten er echt razend snel maar het was niet echt warm. Ook zaten de extra bestelde knoflooksaus en het stokbrood niet bij de bestelling. Volgende keer hopelijk weer net zo goed als voorheen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicolay
11 April 2022
Robbie
10 April 2022

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en de bestelling was compleet!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anoniem
10 April 2022

Top. Weer erg lekker en zeer vriendelijk bezorgd.

Pam
10 April 2022

Weer even lekker zo als altyd

Anoniem
9 April 2022

Het beste restaurant van Leeuwarden

Lemstra
8 April 2022

Heerlijk eten en fijne service!

Fam glas
8 April 2022

Heerlijk gegeten. Net alsof je zo weer in Griekenland zit. Mixed gril was echt top, patatjes helemaal top, boontjes in tomatensaus wil ik het recept van hebben! Taramasalade was echt perfect. Gratis stokbrood met kruidenboter en het stond precies op tijd klaar. Helemaal top! Tip voor anderen, bestel het online en haal het even op. Krijg je korting en gratis stokbrood&kruidenboter. Werkt super.

Bob Maas
6 April 2022

Zeer goed grieks eten. Mooie porties ook. De echte griekse keuken, HEERLIJK?

Jacob
3 April 2022

Eerste keer hier besteld, maar gaan we zeker weer doen, erg van genoten was heerlijk

hendrik
2 April 2022

Zeer goed. Heerlijke frietjes erbij. Veel gyros....

Anoniem
1 April 2022
Danny Ouwehand
1 April 2022

Best goed. Ik haal het tegenwoordig op. Een mixed gril, met boontjes in saus, zaziki, knoflooksaus, beetje griekse salade, stokbrood net kruidenboter. En dat voor 15 euro. Heerlijk gegeten!

Henk
30 MĂ€rz 2022

Lekker gegeten.

Maja Pultrum
29 MĂ€rz 2022
Mi Bl
28 MĂ€rz 2022

Nu 2 1/2 uur gewacht. Eten was aldus app ruim 50 min onderweg en kwam dus lauw aan. Erg jammer. Ik had achteraf liever gehad dat ik was gebeld en dan optie om te annuleren had. Andere keren altijd prima hoor.

Sandra Tamminga
28 MĂ€rz 2022

Altijd goed eten dus ook nu weer bij Dionysos besteld. Helaas deze rond een wat slechte ervaring. Kreeg om 18:29 een mail dat de bestelling onderweg was. Helaas kreeg ik om 19:00 uur de bestelling binnen. Vlees was koud en patat was week en koud. Patat is in de afvalbak beland en het vlees opgewarmd. Hoop dat dit een eenmalige actie is geweest. Volgende keer beter.

Jannoula Vlahakis
28 MĂ€rz 2022

Wederom erg lekker gegeten. Snelle bezorging en prijs kwaliteit verhouding is top.

Saskia
27 MĂ€rz 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans
26 MĂ€rz 2022
Petra
26 MĂ€rz 2022

Altijd geweldig!!

Frans
24 MĂ€rz 2022

Lekkerste griek van Leeuwarden. Snelle bezorging en echt super lekker Aanrader

Luna
20 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten! Veel eten ook en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Jong
20 MĂ€rz 2022

Vorige keer de patat vergeten erbij te doen. Wel met 5 min nabezorgd Deze keer het flesje wijn vergeten. Dit kregen we pas toen het eten al op was. Wel nog nabezorgd Hopelijk volgende keer de bestelling in 1x compleet Eten was top en veel!

Witteveen
20 MĂ€rz 2022

Het was super lekker zo als altijd. Maar het tasje zat onder het vet. Brood was vet drinken en saus onder het vet. Verder dikke 10

Erik K
20 MĂ€rz 2022

Genoeg eten en lekker warm bezorgd. Ivm wegwerkzaamheden iets later maar keurig gebeld hierover en medegedeeld iets later dan afgesproken te arriveren.

Max
15 MĂ€rz 2022
Sandy
15 MĂ€rz 2022

Super lekker en snel bezorgd😍bedankt

Bakker
14 MĂ€rz 2022

Het eten smaakte prima en werd mooi op tijd bezorgd, alleen miste de rijst!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
13 MĂ€rz 2022

Weer super heerlijk gegeten! Bedankt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap Duim
13 MĂ€rz 2022

Gewoon goed.

Ester
12 MĂ€rz 2022
Klaudia
12 MĂ€rz 2022

Echt lekker eten

Ilja
12 MĂ€rz 2022

Eten was koud en taai. Bezorging was top

Marsum
12 MĂ€rz 2022

Altijd lekker, snelle levering en vriendelijke bezorgers đŸ‘đŸŒ

Frits ten Berge
11 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd. Lekker en goed van temperatuur. 👍

Anoniem
11 MĂ€rz 2022
Anoniem
9 MĂ€rz 2022

Het was erg lekker! Veel vlees! En kreeg 3 bakjes tzatziki, zo lekker!

G de Vries
9 MĂ€rz 2022

Uitmuntend!

Esther
8 MĂ€rz 2022
Bianca Jurna
6 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten! Snel bezorgt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sieta
6 MĂ€rz 2022
Dimitry
5 MĂ€rz 2022

Bezorging was te laat, patat was behoorlijk lauw. Het vet vh vlees was door de gehele tas gelopen. Belachelijk veel vet; schatting half kopje in totaal. Stokbrood was 100% zeker paar dagen oud, kneiterhard! Zelfs de binnenkant van het bruine stokbrood sloeg wit uit, onmogelijk te eten en hebben het helaas moeten weggooien. De reden dat ik deze klacht niet direct telefonisch heb ingediend kwam doordat ik de gezellige avond met mij vrouw niet wilde verpesten. Pluspunten; de bezorger meldde van tevoren dat hij later arriveerde, hoeveelheid vlees ruim voldoende en lekker gekruid.

N. Banning
4 MĂ€rz 2022

Wederom top!

Max
4 MĂ€rz 2022
Rodenburg
2 MĂ€rz 2022
Algra
2 MĂ€rz 2022

Wederom heerlijk gegeten. Alleen iets meer rijst zou welkom zijn. Voor de rest wij blijven bestellen!!

H
27 Februar 2022

Lekker gegeten, beetje laat, maar uitgelegd door bezorger. Gyros zat ook kipgyros bij, voor mij geen probleem, voor anderen misschien wel. Wel erg jammer dat mijn extra tzatziki was vergeten.

T. Kuiper
26 Februar 2022

Gewoon heerlijk!

Ester
26 Februar 2022
A
25 Februar 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorgers!

Dick de Jong
24 Februar 2022

Eten goed van smaak en royale portie. Bezorging snel en vriendelijk

Henri
23 Februar 2022

Goede kwaliteit, veel eten voor een zeer betaalbare prijs. Bezorging was snel.

Peter
20 Februar 2022

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende voetsel. En binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marianne de Jger
20 Februar 2022

Bij de bestelling heb ik de bezorgtijd 18:15uur aangegeven, via de bevestigingsmail kreeg ik de tijd 18:45uur. Om 18:00 stond ons eten op de stoep, helaas waren we toen nog niet compleet. Bovendien was de patat koud en dus vies. En hoewel het vlees ook niet erg warm was hebben we daar wel lekker van gegeten. Heel veel vlees en erg weinig groente.

B
19 Februar 2022
MP
18 Februar 2022
Anoniem
18 Februar 2022

Het beste restaurant van Leeuwarden

Algra
17 Februar 2022

Erg lekker, betaalbaar. Wij hebben het net ontdekt en blijven zeker bestellen. Prijs- kwaliteit erg goed alleen iets meer rijst zou geen probleem zijn :)

K.
17 Februar 2022

Heerlijk en precies genoeg

Kim
14 Februar 2022
Johan de jong
13 Februar 2022

Zeer rijk gevuld menu met heerlijk vlees en lekker gekruid.De patat was nog lekker warm.Er waren ook heerlijke sauzen bij gestopt.Opmerking het vlees mag wel wat warmer aangeleverd worden.Koelt snel af.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
13 Februar 2022

Snel en warm bezorgd, heerlijk gegeten.

Eric
13 Februar 2022

Meeste mensen houden niet van rauwe wortel in salade, en ook niet van pitten in olijven. Verder naast rijst of friet de optie boontjes aanbieden. Sterke punten van jullie: heerlijke knoflooksaus, en de grais extras, wijn en brood. En goede klantgerichte service!

Ingrid
13 Februar 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, portie was meer dan genoeg, misten alleen de bakjes met salade en zsaziki. En we hadden de tijd kwart over zeven aangegeven, maar dit werd na half acht.

Karin
12 Februar 2022
Mimoza
12 Februar 2022

Lekker eten, veel en snelle bezorging

Slof
11 Februar 2022

Wij hebben genoten, dankjewel.

RW
11 Februar 2022

voor de 3e keer een mixedgrill besteld maar vond het helaas net als vorige keer weer minder smaakvol. jammer want het kan zo lekker zijn

Fatima
10 Februar 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk.

Lynn
8 Februar 2022

Heeeeerlijk eten!! Bezorging precies op de afgesproken tijd! Top!

Larissa
8 Februar 2022

Bezorger was weer ontzettend vriendelijk! De varkenshaas was super mals en er was genoeg vlees!

Michael
7 Februar 2022

Heerlijke mixed grill besteld en genoten van de lekkere wijn die er gratis bij zat. We hadden een restaurant beleving thuis, en het ontbrak ons aan niks, heerlijke tzatziki en vlees van lekkere kwaliteit. Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dick van de Kolk
6 Februar 2022

Super lekker Super veel uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van vliet
6 Februar 2022

Zoals altijd prima eten alleen door de drukte waarschijnlijk onze friet vergeten

PJ
6 Februar 2022
M Rijskamp
5 Februar 2022

Heerlijke mixed grills. Wel veels te veel 😅

Max
5 Februar 2022

Smaak zoals altijd prima. Alleen deze keer de friet en cola vergeten.........Daarom de lagere beoordeling.

Ingrid
4 Februar 2022

Heerlijk gegeten!! Voldoende en veel extra's: flesje wijn,stokbrood en patat. Geweldig.

Slof
4 Februar 2022

Ikheb geen opmerkingen, want ik ben zeer tevreden!

Gjaltw
4 Februar 2022

Top. Lekker eten, goede service en stipt optijd

RW
3 Februar 2022

snelle levering en was nog warm. helaas veel minder gekruid dan vorige keer maar ondanks dat heb ik lekker gegeten en zal hier wel weer bestellen

IdV
31 Januar 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Arwin
30 Januar 2022

Kapsalon was zoals altijd super!! Alleen erg jammer dat de bladerdeeg met feta/spinazie gewoon echt koud was...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Slump
30 Januar 2022

Heerlijk eten, mals en sappig vlees. De bestelling was kompleet met alle extra's en.nog ruim voor de opgegeven tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia
29 Januar 2022

Jammer dat het beloofde gratis flesje wijn er niet bij zat.

Dennis
28 Januar 2022
L
28 Januar 2022

Bezorging was binnen tien minuten van bestellen bij de deur!! Alles was super en goed warm, helaas had de kipgyros niet zo heel veel smaak.

-
26 Januar 2022

Heerlijk eten! Ze zijn altijd heel snel met bezorgen en ook ruim voldoende eten.

Stefanie
24 Januar 2022

Wederom erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jildou
24 Januar 2022

Heerlijk gegeten, en wat kregen we veel vlees op ons broodje , ja was heerlijk.

Joshua
23 Januar 2022

Mixed grill voor 2 personen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Veel eten en lekker. Gratis flesje wijn erbij. Veel saus en een stokbroodje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Houten
23 Januar 2022

Het eten was heerlijk en ruim genoeg

Bouke
23 Januar 2022

Heerlijk eten en warm geleverd Top!

bram du Prie
23 Januar 2022

het was geweldig .heerlijk die mix gril van jullie een echte aanrader ,en wat ook belangrijk is het was heerlijk warm ,en mooi op tijd gebracht ,mijn complementen

L
23 Januar 2022

Erg vriendelijke bezorger! Werd netjes op tijd geleverd en het was weer heerlijk!!

Jp
22 Januar 2022

Gewoon heerlijk

Frits
22 Januar 2022

Snelle bezorging. Prima kwaliteit en goed van temperatuur.

Sietze Bijma
22 Januar 2022

15.00 te vroeg, had om 19.00 besteld, voor hetzelfde waren we nog niet thuis geweest. Voor de rest super zoals altijd ;)

D
21 Januar 2022

Het was weer heerlijk!

Kirsten
21 Januar 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Jansma
21 Januar 2022
Mimoza
20 Januar 2022

Was weer super lekker, grote portie, goede temperatuur en snelle bezorging. Kortom, heerlijk gegeten, volgende keer weer.

B Zijlstra
20 Januar 2022

Vrolijke bezorger, cola was vergeten maar opgelost met een flesje witte wijn. Eten was top! Bedankt en ga zo door

Gort
20 Januar 2022
MP
20 Januar 2022
Joyce Stoelwinder
19 Januar 2022

Hele leuke gezellige bezorger! Lekker toetje erbij gekregen.

Daniel
17 Januar 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten en snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fokje
17 Januar 2022

Grote porties, konden het allemaal niet op. Smaak was super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Larissa
17 Januar 2022

Bezorger was erg vriendelijk! De pita was erg verrukkelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

sjoukje hoekstra
16 Januar 2022

Weer een dikke 10 was uiteraard heel erg lekker, niet te zout mooi op smaak.

Frits
16 Januar 2022

Eten prima. Ruime porties. Alleen bezorging drie kwartier te laat.

Stefan
15 Januar 2022

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging. Top

Pascal
14 Januar 2022

Was er weer snel! Fijn dat de patat apart erbij was geleverd. Het beloofde stokbroodje was er niet bij, de kruidenboter wel. Verder weer heerlijk!

Jurgen
13 Januar 2022

Wederom topkwaliteit. Zelfs excuus omdat bezorging 5 minueten te laat was. Eten zeer smakelijk

Els
11 Januar 2022

Heerlijk eten. Snelle bezorging.

Niels
9 Januar 2022

De papieren zak was geknapt dus het eten viel buiten op de grond, dat kan gebeuren. Dat deed vervolgens niets af aan de kwaliteit, het was weer heerlijk. Maar ik had graag een fles rode wijn gehad (wat ook mijn keuze was) ipv een stokbrood

Jacqueline
8 Januar 2022

Altijd super lekker top

Bouke
7 Januar 2022

Heerlijke mixed Gril gehad. Was alleen niet zo heel warm meer

Dirk Knip
7 Januar 2022

Eten is goed ! Natuurlijk kun je niet verwachten dat bij bezorging het eten heet is maar een ietwat warmen was lekkerder geweest De hoeveelheid gyros was wat te veel van het goede De smaak was prima. Het enige wat wat tegenviel was de samenstelling van de salade.

Poetsky
5 Januar 2022

Mixed grill, alles was TOP! aanrader voor iedereen, wauw!!

John
3 Januar 2022
Aukje
2 Januar 2021

De kwaliteit van eten is dit x slecht. De patat te flauw en hard, de salade niet lekker ,de mixed grill te zout en zat niet echt een lekkere smaak aan . Stokbrood met kruidenboter was goed. De sausjes waren goed en nice. Het flesje wijn zat er niet bij.toen we daar achter kwamen was de bezorger al weg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom Kuipers
1 Januar 2021

Smaak prima, hoeveelheid vlees beduidend minder dan wij gewend zijn

.
1 Januar 2021
Geertje van Tunen-Wals
1 Januar 2021

Veel eten, qua vlees vis en sausjes. Zalm had niet veel smaak. De kruidenboter was vloeibaar.

X
31 Dezember 2021

Helemaal top! Dank voor de extra wijn en zoutarm :)

Postma
31 Dezember 2021
Hamer
30 Dezember 2021

Tweede keer al dat het niet goed was. Vorige keer dik half uur te laat. Nu rauw vlees terwijl erbij vermeld zwanger te zijn. Excuus dat het druk is maar hadden 2 uur van te voren beide keren bestelling al geplaatst. Er kan een keer wat mis gaan. Maar dit zorgt er wel voor dat we niet snel meer bestellen.

Margriet Zijlstra
30 Dezember 2021

Het eten was voortreffelijk!! đŸ‘ŒđŸ»

Dijkstra
29 Dezember 2021

Smaakte heerlijk zoals altijd. En ook nog super snel bezorgd.

Kirsten
28 Dezember 2021

Vriendelijke bezorger, flinke porties, heerlijk eten.

Petra
28 Dezember 2021

Altijd top! Echt vakantie gevoel door Dionysos☀

X
26 Dezember 2021

Was wel 2e kerst dus vond het niet meer dan normaal dat ik lange tijd moest wachten, echter na de mail dat de bestelling onderweg was duurde het nog zeker 30+ min. Dat bleek ook wel uit de warmte van de kapsalon, alles was al erg lauw tot koud, heb het zelf nog even 10 minuten in de oven gegooid.

Judith
24 Dezember 2021
Max
24 Dezember 2021
Naré
24 Dezember 2021

Heerlijkste Griekse eten dat ik gegeten heb!

NopKo
24 Dezember 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging, helemaal prima.

Robert
22 Dezember 2021
Christina
20 Dezember 2021

Veel voor weinig. Goede kwaliteit en lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

P
19 Dezember 2021

Zoals altijd weer goed. Genoeg eten en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo Zwart
19 Dezember 2021

Paar keer besteld, diverse gerechten, en elke keer naar verwachting. Zeer tevreden dus.

Jelte
18 Dezember 2021

Heerlijk gegeten

sjoukje hoekstra
18 Dezember 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel ik kom zeker weer terug.

Jan
18 Dezember 2021
Paschetta
16 Dezember 2021

Heerlijk!

De Groot
16 Dezember 2021

Ik zou elke dag wel hier kunnen bestellen😂

Gilbert Valk
15 Dezember 2021

Online besteld en tijdstip afgestemd en inderdaad op die tijd was het klaar. Erg vriendelijk bij binnenkomst en gratis flesje wijn. Maar het belangrijkste de 2 personen mix grill was erg compleet en lekker incl stokbrood en genoeg sausjes.

Oosterhof
12 Dezember 2021
K. Smit
11 Dezember 2021

Het was weer ontzettend lekker, goede porties en supersnelle bezorging!

Petra
10 Dezember 2021

Heb heerlijk gegeten!

Gjalt W
9 Dezember 2021
Andy
9 Dezember 2021

Gewoon goed net als altijd

Frederik
8 Dezember 2021

Snelle goede bezorging, maar moussaka was van binnen koud.

Max
8 Dezember 2021
Wietse
7 Dezember 2021
Henk
6 Dezember 2021

Rode saus bij de rijst . Verder top verzorging en goed eten perfect geregeld allemaal . Mvg Henk

Marcel
6 Dezember 2021

We hebben er weer van gesmuld. Voldoende eten voor allen. Prima kwaliteit. Iets later dan besteld, maar was natuurlijk een drukke avond.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
6 Dezember 2021

Super zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruben
5 Dezember 2021
Bertus Waaijer
5 Dezember 2021
Aimée
4 Dezember 2021

Heerlijk eten en vriendelijke service!

Esther
4 Dezember 2021

Was weer heerlijk. Alleen jammer dat er nu een stuk plastic tussen het vlees zat. Liever had ik dit rechtstreeks ff via mail gemeld maar zie nergens een mailadres staan dus vandaar op deze manier gemeld. Ga ervan uit dat dit een ongelukje is geweest want het was verder weer erg lekker.

Niels
4 Dezember 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten en snelle vriendelijke bezorging

Stephanie De linde
4 Dezember 2021

Eten was koud. Niet vers genoeg helaas


Tineke
4 Dezember 2021

Super goed! Hele snelle bezorging en het eten is fantastisch! - note; het is heel erg veel ( Alleen maar heel lekkerđŸ„ł)

Cor Meines
3 Dezember 2021

Het eten was niet warm meer toen het bezorgd werd

Richard
2 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk

Robert
1 Dezember 2021

Super snel bezorgd.

W
1 Dezember 2021

Topmaaltijd, ruime portie, en ook nog is stokbrood en wijn gekregen. Alleen fanta vergeten maar dat heeft de pret niet mogen drukken

Sietze
30 November 2021

Altijd top

Frank van den Broek
28 November 2021

Was heerlijk !!!

Paul Q10
28 November 2021

Heel veel eten, ontzettend lekker, en de bezorging vriendelijk als altijd. Ga zo door.....!!!!

Patrick
28 November 2021

Vanavond wederom 2x kogelbiefstuk met bijbehoren besteld. Keurig op tijd bezorgt. Helaas werden wij zwaar teleur gesteld, de biefstukken waren koud en taai. Als echte food recensent kan ik niet anders dan een 1 geven voor beide maaltijden ze waren ver onder de maat. Ik ga dit restaurant dan ook niet aanbevelen.

Hans
27 November 2021

Helaas heeft de bezorger meerdere rondjes gereden waardoor wij denken dat het eten niet meer op de juiste temperatuur was de smaak was wel prima Mvg Hans

Marilena
27 November 2021

Hi, unfortunately, yesterday was the 2nd time, that I haven't received my drink. I order a Fanta with my order but didn't receive it. It already happened a few month ago but I let it slip because it can always happen. Please double check the orders before you sent them out. I was a bit disappointed that my drink was missing again. :) Other than that, I love your food. good quality.

Siebren
27 November 2021

Heerlijk!

Cora Matthijs
26 November 2021

Had de bezorgtijd op 18.00u gezet. Kreeg gelijk bericht dat dit 18.30 zou worden. Uiteindelijk werd het na bellen 19.15u toen moesten we ons haasten omdat we een afspraak hadden. Jammer. Verder was het eten prima.

Nanette
26 November 2021

Altijd heerlijk eten en op aangegeven tijd de bestelling bezorgd!

Luutzen
24 November 2021

Heerlijk weer

Els
23 November 2021

Super dat extraatje bij de bestelling

Emma
21 November 2021
Oosterhof
20 November 2021

Smaakte prima

Anoniem
20 November 2021

Top restaurant

B
19 November 2021
Karin
18 November 2021

Heerlijk gegeten !

Jacqueline
17 November 2021

Altijd heerlijk en veel super

Eelco Dalstra
14 November 2021

Lekker eten en grote porties!

Cor
12 November 2021

Er miste weer eens wat. Deze keer de rijst.

Kasper
11 November 2021

Kaulolekker. Baklava is een toppertje.

Paul Kruijt
11 November 2021

Meer dan genoeg eten, en echt heel lekker. Een zeer vriendelijke bezorger. Al met al een aanrader om hier eten te bestellen.

Geronimo Chancoso
10 November 2021

Onwerkelijk. Binnen 15 minuten stonden ze voor de deur. Het eten is goedkoop en altijd kwalitatief goed. Deze restaurant staat zeker in mijn top 3!

Max
10 November 2021
Larissa
9 November 2021

Was weer erg lekker!

An
7 November 2021
Vissee
7 November 2021

Weer super lekker!

Klaas van der Wielen
7 November 2021

Het eten was perfect, echter deze keer te weinig voor 2x mix-grill. Weinig patatjes en gyros, geen bbq worstjes en geen souvlaki. Alleen gyros, kipfilet en bifteki. Jammer, we waren altijd zeer tevreden maar vandaag niet, net nu we gasten hadden. Voor de volgende keer beter.....

L Veninga
6 November 2021

Helaas werden we na het plaatsen van onze bestelling gebeld dat de vegetarische moussaka niet leverbaar was. Jammer, want verder was er heel weinig keus qua vegetarisch eten. Bestelling geannuleerd helaas. Hopelijk houden jullie in de toekomst meer rekening met de vegetarische medemens.

J.Gerbens
6 November 2021

Ruim voldoende eten,keurig verpakt en volgens de beloofde tijd

Thalia
5 November 2021

Echt heerlijk Pita broodje kip gegeten met echt Griekse salade! Top!

lekkkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
5 November 2021
DW
4 November 2021
Arjen
4 November 2021

Als het warm was geweest dan hadden we heerlijk gegeten. Maar lauw was er weinig aan

Hannah
4 November 2021

Heerlijk eten, ruime porties. Alleen jammer dat je ipv een fles wijn (die was toegezegd) extra stokbrood krijgt, daar had ik er al 2 van besteld omdat dat altijd zo lekker is, maar 3 totaal is best wel heel erg veel 😋

B.
1 November 2021

Gisteren was het eten niet warm, maar dat kan gebeuren met al die regen en wind. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ester
31 Oktober 2021
Anoniem
30 Oktober 2021
M. Westerheijden
30 Oktober 2021

Ik kreeg de heerlijke bestelling zelfs ruim een half uur eerder dan mij bevestigd was! In dit geval was ik er alleen maar erg blij mee!

carla
30 Oktober 2021

het was weer heerlijk.De rijst was vergeten maar heel snel nabezorgd met ook nog een flesje wijn

Timo
30 Oktober 2021

Heerlijke mixed grill en een gratis stokbrood met kruidenboter.Genoeg voor twee personen.snel in huis en lekker warm.

Els Schreuder
28 Oktober 2021

Het was heerlijk. Alleen zat het beloofde stokbrood met kruidenboter er niet bij. Geen ramp want het eten was meer dan voldoende.

Anoniem
27 Oktober 2021

Beste restaurant van Leeuwarden

H de Jong
26 Oktober 2021

Top. Altijd pita gyros. Veel vlees en heerlijk broodje

Caspers
26 Oktober 2021

halve bestelling ontvangen, en verkeerde wijn.

Anoep
23 Oktober 2021

Duurde helaas deze keer wel lang ,maar het eten is en blijft goed en lekker

Wietske
23 Oktober 2021

Jammer genoeg was het niet lekker warm, gehakt was erg droog.

Karin Bergsma
23 Oktober 2021

Altijd heerlijk eten bij Dionysos! Bezorging op aangegeven tijd en mocht dit onverhoopt toch niet lukken, wordt er altijd even contact gezocht. Goede service!

Jolanda Ernsten
22 Oktober 2021

Het duurde anderhalf uur voordat we het eten kregen maar... ze hebben het goed gemaakt met een flesje wijn, top.

Anoniem
22 Oktober 2021

Erg lekker. Bezorging duurde wel wat lang.

Max
22 Oktober 2021