Reviews from Restaurant Dionysos Leeuwarden

Recent reviews

5.0
E
25 September 2022

Heerlijk eten en aardige mensen!

Dianne hoekstra
25 September 2022

Altijd heerlijk eten. Goed gekruid en hele lekkere tzaziki

Sander
24 September 2022

Wat een heerlijke mixed grill. Vlees was heerlijk mals. Via de website besteld daardoor 10 procent korting en nog een heerlijk flesje wijn gratis. Ik kom hier zeker vaker

Sandra Muiser
24 September 2022

Eten heel goed en bezorging altijd op tijd.

Karin
20 September 2022

Goed en lekker eten en zoals altijd weer supersnel bezorgd!

Haaima
19 September 2022

Fantastisch!! Heerlijk gegeten!!

Joke
19 September 2022

Heerlijk was het, porties wel behoorlijk groot.....Vriendelijke bezorging, prima op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 September 2022

Heerlijk

Daniel
16 September 2022

Zeer goede grillman. Vlees was echt voortreffelijk (mixed grill). Zeer ruime porties en de lekkerste patat van friesland onbegrijpelijk dat hier niet een restaurant met 200 zitplaatsen bij zit. De eigenaar zou goud geld kunnen verdienen met deze kwaliteit! Kom zeer zeker terug!

Sandy
15 September 2022

Super lekker zoals altijd 🤤

Angelique
12 September 2022
J
9 September 2022
Poetsky
9 September 2022
Irina
9 September 2022
Christa
9 September 2022

Heerlijk eten. Gratis stokbroodje was een compleet stokbrood, daardoor waren we positief verrast! We bestellen hier zeker vaker

Frequent order
8 September 2022

Altijd goed en bezorgt met een glimlach!

D
5 September 2022

Snelle levering top, alleen jammer dat de extra bestelde tzatikie er niet bij zat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
4 September 2022

Super snel gebracht, en zeer lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A van der ploeg
1 September 2022
Willeke
31 August 2022

Echt heerlijk gegeten!

Marcel
29 August 2022

Jammer dat de kipgyros er niet was. Varkensgyros is ook prima, maar kip houdt de voorkeur. Bestelling was ruim half uur te laat, zonder dat even aan te geven. Beloofde gratis flesje wijn ontbrak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia
29 August 2022

Gister besteld,bezorg tijd 18.00 uur. Dit werd na 1 keer bellen 18.52. Helaas ontbrak de patat. Weer gebeld. Komt er aan. Dit duurde weer bijna een uur. Toen was de rest natuurlijk al op. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. De kwaliteit was weer super dus we zullen zeker weer bestellen alleen de bezorging was niet optimaal gister.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas
28 August 2022

Niet specifiek voor dit restaurant maar voor veel restaurants welke thuisbezorgen. Ik zou de vraag m.b.t. fooi pas, net als deze mail, na de tijd stellen. Ik denk dat veel mensen best wel een fooi willen geven maar pas nadat is gebleken dat de kwaliteit van de maaltijd en bezorging goed is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sytse
28 August 2022

Altijd goeie service en heerlijk eten voor een zeer goeie prijs. Zoals gewoonlijk zeer tevreden over Dionysos! 👌👌👌

Jeroen
26 August 2022
Postma
3 August 2022
martina
1 August 2022

kreeg bij bestelling blikjes bier die ik zelf besteld had, maar niet zelf aangeklikt. Staat standaard in je bestelling, dit vind ik misleidend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda
31 July 2022

Heerlijk en veel. Top!

fokke de haan
31 July 2022

Het eten was heerlijk en het flesje wijn een leuke verassing!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke
31 July 2022

Maaltijd afgehaald. Besteld via website. Stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was perfect op temperatuur. Mixed grill voor 2 personen. Ruim voldoende. Smaakte erg goed.

Bob
25 July 2022

Eten was erg lekker zoals gewoonlijk. Had aangegeven met een briefje van 50 te betalen maar de bezorger had geen wisselgeld. Keurig opgelost door dezelfde avond het wisselgeld te brengen.

Emma
24 July 2022
F
24 July 2022

Heerlijk gegeten! Ruim voldoende met groep 7 mensen. Gevarieerd en lekker. Bezorging ruim kwartier te vroeg. Beter te laat dan te vroeg, toch met zo'n groep niet zo heel handig.

Maria
23 July 2022

Goed eten, snelle bezorging en lekker veel, aanrader!

Carla
23 July 2022

Weer dikke prima 👍

Max
21 July 2022
Diana
20 July 2022

Heerlijk eten!

Manon
18 July 2022

Zoals altijd, overheerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
17 July 2022

Was weer super !

Brouwer
17 July 2022

Bezorging op afgesproken tijdstip en heerlijk gegeten van de Mozes grill.

J. Duim
16 July 2022

Was weer uitstekend, niets op aan te merken. Zo door gaan.

wiebe.vdmei@gmail.com
14 July 2022

Een reden om het restaurant eens te bezoeken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henri
12 July 2022

Super heerlijke vers eten! Bezorging is snel en netjes. Niet duur en veel lekker eten voor weinig geld! Aanrader.

Friso
12 July 2022

Prima Pita broodje gegeten. Warm en zeer goed gevuld!👍. Gratis stokbrood met kruidenbotor ook heerlijk.

Hans Hartmann
11 July 2022

Hele grote portie voor je geld! Had niet zoveel verwacht. Lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
11 July 2022

Het eten was heerlijk, zoals altijd! Snelle bezorging. Enige jammere was dat we normaal altijd super lekker stokbrood krijgen en daar hadden we ons echt op verheugd. Helaas kwam er vandaag rozijnenbrood.. wellicht goed om te communiceren als je stokbrood zegt & er komt rozijnenbrood:) Verder top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siegfried
10 July 2022

Heerlijk eten.

Carla
9 July 2022
RW
9 July 2022

was weer heerlijk

Sybren
8 July 2022

Heerlijk eten. De kip was lekker sappig, de gyros was heerlijk gekruid, en de bifteki was perfect. Patat was ook lekker knapperig. Ik kom wel vaker terug!

Epema
8 July 2022

Kwart voor 7 bericht dat het eten onderweg was half 8 kwam de bestelling. Helaas geen kruidenboter bij t stokbrood ontvangen. Verder heerlijk gegeten.. Gevraagd ipv dyonisos salade de Choriatiki salade met kipfilet. Helaas is dit niet doorgekomen.

Heleen Poortman-Janson
6 July 2022

Erg lekker. Er hoort een lamskotelet bij te zitten. Helaas ontbrak deze bij de bestelling.

Gerben
6 July 2022

Deze keer keurig op tijd bezorgd. De vorige keer per ongeluk via thuisbezorgd besteld toen werd de bestelling 3 kwartier te laat geleverd. Grote porties.

Max
6 July 2022
Ed
4 July 2022

Vorige week zondag en gisteren via jullie eigen site eten bij jullie besteld, was weer lekker, goed en correct bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.Bruining
3 July 2022

Vlees was droog

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacob
2 July 2022

als je eten om 17,45 uur besteld en aangeeft dat je het graag om 19,00 uur wilt ontvangen ben ik diep teleur gesteld dat het om 19,45 uur krijg. Het eten was naar verwachting dus gewoon goed

Josephine
1 July 2022

Heerlijke gerechten, m.n. de zalm was super! Mooi op tijd bezorgd en zeer ruime porties.

Martin ter Haar
1 July 2022

Er zat geen extra bestelde knoflooksaus bij. de tzatziki en kruidenboter waren er wel bij.

bashar
30 June 2022
Michel
30 June 2022

Gewoon goed! En een groot compliment dat alle opmerkingen die ik bij de bestellingen had gezet ook gedaan zijn! Tot de volgende keer weer!

Albert
29 June 2022

Heerlijk warm eten altijd perfect de beste van ljouwert 👍

Miranda
27 June 2022

Mooi op tijd bezorgd (betrof een zondag), eten was nog lekker warm, prima hoeveelheid, goed gesmaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne Van Merode
26 June 2022
ANNELIES
25 June 2022
Jerry
25 June 2022

Altijd super lekker en snelle bezorging!!

Vdwal
25 June 2022
Angelique
25 June 2022

Heerlijke gyros. Als je tzatziki lekker vindt dan is het aan te raden om extra tzatziki te bestellen.

Mischaela
25 June 2022
Keizer
24 June 2022

Snelle levering! Heerlijk gegeten!

Bart
24 June 2022

Vlees was heerlijk, de rest verschrikkelijk en het geld niet waard.

Anoniem
24 June 2022

Altijd lekker en ruim voldoende!

Veldman
21 June 2022

Altijd perfect!!

Paul
21 June 2022

De smaak van het eten en de hoeveelheid waren prima. Helaas na iets meer dan een uur nog geen bezorging. Gebeld, de bezorger zou al in de buurt zijn. Na een kwartier nogmaals gebeld en daarna heeft het nog een kwartier geduurd voor de bezorger er was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marinus
19 June 2022

Was echt heerlijk en de bezorging? Binnen 25 minuten, en dat op zondag rond 17.30 u! Top!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie
19 June 2022
Fca
17 June 2022

Heel veel eten, maar super lekker!

Anoniem
17 June 2022

Zoals altijd perfect

Meulen
14 June 2022

We bestellen regelmatig bij jullie en zijn altijd zeer tevreden. Alleen deze keer was het eten echt niet meer warm of heet, maar lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
10 June 2022

Goed en lekker eten en snel bezorgd!

Dennes
10 June 2022

Snel bezorgt enteren was super lekker alleen plakte de kaas aan de foli das wat jammer

J
6 June 2022
Kooistra
6 June 2022

Eten was lekker en warm behalve de patat was niet warm en geen gratis wijn gekregen.

Monalisa
6 June 2022

De beste restaurant in Leeuwarden. Super recommended 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
6 June 2022

Snelle service Patat was beter doorgebakken dan de vorige keer! Daardoor is het super eten!

MdJ
6 June 2022

Na twee uur wachten de bestelling ontvangen, de bestelde rijst was op dus patat gekregen. Hoeveelheid was prima, kip was wel aan de droge kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
5 June 2022

Eten was er snel en was erg goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
5 June 2022

Super lekker eten !!!

Anoniem
4 June 2022

Super lekker eten! Goede service.

Gräber
2 June 2022

De Griekse kapsalon die we besteld hadden was erg lekker en voldeed zeker aan onze verwachtingen. De choriatiki en de keftedakia vielen helaas wat tegen. De choriatiki bevatte andere ingrediënten dan verwacht zoals wortel, en de blokjes feta bleken drie hele grote brokken te zijn. De keftedakia dreven in het vet en het leek niet echt op hetgeen dat we besteld dachten te hebben. Het vet was ook overal tussen gelopen. Smaak was wel erg prima. Over de bezorging hebben we alleen maar goede woorden, aardige bezorger en we kregen zelfs een gratis stokbrood met kruidenboter. Daar waren we erg blij mee natuurlijk. De kapsalon is zeker voor herhaling vatbaar.

van assen
31 May 2022

Heerlijk en meer dan genoeg!

Laurens Eijgelaar
31 May 2022

Was echt grandioos. Na online besteld te hebben bleken de lamskoteletjes op te zijn. Ik werd direct gebeld en werd gevraagd of we dat evt anders konden oplossen. En dit werd geweldig opgelost en bovendien in overvloed. En het smaakte heerlijk.

Aram
30 May 2022

Heerlijke mix grill meer dan genoeg vlees

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke Versteege
29 May 2022

1 artikel was niet geleverd maar werd vlot nageleverd. Spinazie in bladerdeeg: was filodeeg, lekker maar erg vet. Verder alles prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoukje Boersma
29 May 2022

Het was weer erg lekker!!!

Patrick
28 May 2022

Precies op tijd. en een goede portie en het was heerlijk

Fam Zanden
28 May 2022

Heerlijk gegeten en de mix-grill voor meerdere personen werd mooi geserveerd op een grote schaal.

Jp
28 May 2022

Gewoon goed eten, grote porties. Voor een eerlijke prijs.

Peter
27 May 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling was op tijd. Een klein item dat vergeten was wordt bij de volgende keer opgelost. Tot de volgende keer.

Aukje
27 May 2022

Er moest patat bij zitten voor 4 pers maar dat viel erg tegen was meer voor 3 personen. Had al 1 x gebeld omdat het stokbrood er niet bij zat wou niet nog een 2de x bellen. Verder was het vlees dit x wat flauw

Ellie
26 May 2022

Superkwaliteit, elke keer weer.

Pascal
25 May 2022

Weer top!

Astrid
25 May 2022

Was opnieuw weer overheerlijk en mooi op tijd bezorgd! Top!

Buren Hallum
25 May 2022

Het was heerlijk , smaakvol en meer dan genoeg onze complimenten

Karin
23 May 2022
Alberts
22 May 2022

Snelle bezorging. De spanakopita waren koud. Patat mocht meer knapperig. Vlees e sauzen waren heerlijk en gratis stokbrood en wijn erbij gekregen, super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gretha
22 May 2022

Deze keer de gyros helaas minder gekruid dan we gewend zijn..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
22 May 2022

Alles precies ontvangen op de afgesproken tijd. Lekker flesje wijn en stokbrood er extra bij gekregen. Helaas is de friet niet meer lekker knapperig en warm als het aankomt. Beter alleen rijst er bij bestellen

Astrid
22 May 2022

Veel waar voor je geld! Bij pita gyros had wel iets meer saus gemogen...verder heerlijk

Teake
22 May 2022
Dezimir
22 May 2022

Voor de 1e keer besteld maar echt lekker eten en super snel bezorgd 👍

Nicole
21 May 2022

Het vlees was lekker mals en goed van smaak maar de patat was dit keer heel slap en niet goed doorgebakken

Carla
21 May 2022

In 1 woord geweldig !!!!! We hebben genoten 😋

sjoukje hoekstra
18 May 2022

Zoals altijd goed eten en de mensen zijn zo vriendelijk.

Rick
15 May 2022

Beste griek van friesland!

A Bonnema
14 May 2022
Piet en Sjoukje Brouwer
13 May 2022

Ruime keuze Overzichtelijk kaart. Toen besteld. Heerlijk gegeten. Precies op tijd bezorgd zoals afgesproken. En wat leuk, een lekker flesje wijn er als cadeautje bij. Dat gaan we vaker doen Bedankt Restaurant Dionysos Leeuwarden, jullie krijgen van ons een dikke cijfer 10.

Gerrit de Vries
12 May 2022

Zoals altijd weer "UITSTEKEND"

Niels Peters
11 May 2022

Eten en service is top! Bedankt!

F koolstra
11 May 2022

Heerlijk gegeten, top een aanrader.

Mischaela
11 May 2022
Jeroen
10 May 2022

Alweer heerlijk gegeten, meer dan voldoende hoeveelheid, goed warm en super snelle bezorging

Flisijn
9 May 2022

Het eten was prima en voor 4 personen meer dan genoeg. De bezorger was wel bijna een half uur te laat bood zijn excuses dat was heel netjes maar het was tenslotte ook moederdag het zou wel druk geweest zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rinsma
8 May 2022

Helaas door motorpech jullie zijde hebben wij het eten veel later ontvangen dan gepland. Hier nog wel begrip voor onze zijde. Maar het eten was bijna koud en de patat helemaal dus dat viel tegen. Hebben wel kortingsbon voor volgende keer ontvangen maar dat kan helaas dat van vandaag niet echt goedmaken ,en door alle constanatie is de gratis fles wijn vergeten. Hopelijk gaat het bij een volgende bestelling beter reken ik maar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
8 May 2022

Altijd erg goed. Prima porties en goede kwaliteit.

RtW
7 May 2022
Karin
6 May 2022

Het was weer top. Mixed Grill, een echte aanrader.

Astrid Zwerver
6 May 2022

Overheerlijk gegeten! Echt top!

Jan
5 May 2022

Ik heb al twee keer niet de beloofde wijn ontvangen

Laurens
3 May 2022
Erik
3 May 2022

Wederom heerlijk gegeten. Warm en ruim voldoende! Snel bezorgd.

H.Huisman
29 April 2022

Het eten was heerlijk,het enige min puntje was dat het vlees niet warm was.

Hans
28 April 2022

Top eten. Ga zo door.

Anoniem
28 April 2022

Top zoals altijd

Kim
27 April 2022

Super service! Eten was er snel en warm. Ook de saus die vergeten was werd direct nog gebracht complimenten!!

Richard
27 April 2022

De heerlijke geur als je de zorgvuldig verpakte gerechten open maakt. De smaak van de kruidige mixed grill is fantastisch. Wij bestellen hier graag.

Esmee
27 April 2022

Bezorging was snel, het eten lekker zoals altijd! Gemakkelijk eten voor een fijne prijs!

Max
26 April 2022
Hidde
26 April 2022

Snelle bezorging op zondagavond; eten was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caspers
25 April 2022

Prima kwaliteit met goede prijs verhouding. Bezorging strak op tijd, wijntje vergeten, kwam een grote bonus voor terug. Super service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DW
24 April 2022
Rob
24 April 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
23 April 2022

Altijd geweldig!

Maas
23 April 2022

Zoals altijd zeer goed

Anoniem
23 April 2022

Beste restaurant van Leeuwarden

Gjaltw
21 April 2022
Marco
21 April 2022

Heel erg lekker en goed op aangegeven tijdstip bezorgd. Zoals gewoonlijk, helemaal top.

Schipper
20 April 2022

Beste griek in de regio. Altijd goed en vers.

Hans
19 April 2022

Was echt heerlijk:) snel en vriendelijk bezorgd!

Yedema
18 April 2022

Als altijd heerlijk gegeten. Snel bezorgd. Zelfs het flesje win wat de vorige keer werd vergeten zat er nu extra bij! Echt service.

Gerben
18 April 2022

Heerlijk, en exact op tijd. Naast gratis flesje wijn ook nog zakje chocolaatjes erbij. En waar we dachten dat we met 4 man, wel genoeg zouden hebben aan mixed grill voor 3 personen..... Bleef er nog een complete bak voor 1 persoon over. HEEL ERG veel dus....!

Goedy de Vries
17 April 2022

Het was weer heeeerlijk. Gaan we zeker nog een keer doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
17 April 2022

Zoals altijd zeer goed

Mart
16 April 2022

Heerlijk eten en goed verzorgd! En met een mediterraanse glimlach bezorgd! Je waant je even in Griekenland!

Anoniem
15 April 2022

Een van de beste afhaalrestaurants van Friesland. Een absolute aanrader.

IK
14 April 2022

Perfect eten.

Daniël
14 April 2022

Het is altijd erg goed eten halen hier. Gyros is erg lekker en de bijgerechten ook. Gratis stokbroodje erbij gekregen en er zat een extra stuk vlees op de gyros.. Heerlijk!

Max
13 April 2022
L
13 April 2022

Het eten was super lekker en ruime porties. Ruim op tijd bezorgd. Een aanrader!!

Smit
12 April 2022

Weer een uitstekende service

Anoniem
12 April 2022

Heerlijk gegeten .

Els Schreuder
12 April 2022

Ik ben altijd heel tevreden over het eten. Geef altijd 4 of 5 sterren. Dit keer was het eten er echt razend snel maar het was niet echt warm. Ook zaten de extra bestelde knoflooksaus en het stokbrood niet bij de bestelling. Volgende keer hopelijk weer net zo goed als voorheen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicolay
11 April 2022
Robbie
10 April 2022

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en de bestelling was compleet!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
10 April 2022

Top. Weer erg lekker en zeer vriendelijk bezorgd.

Pam
10 April 2022

Weer even lekker zo als altyd

Anoniem
9 April 2022

Het beste restaurant van Leeuwarden

Lemstra
8 April 2022

Heerlijk eten en fijne service!

Fam glas
8 April 2022

Heerlijk gegeten. Net alsof je zo weer in Griekenland zit. Mixed gril was echt top, patatjes helemaal top, boontjes in tomatensaus wil ik het recept van hebben! Taramasalade was echt perfect. Gratis stokbrood met kruidenboter en het stond precies op tijd klaar. Helemaal top! Tip voor anderen, bestel het online en haal het even op. Krijg je korting en gratis stokbrood&kruidenboter. Werkt super.

Bob Maas
6 April 2022

Zeer goed grieks eten. Mooie porties ook. De echte griekse keuken, HEERLIJK?

Jacob
3 April 2022

Eerste keer hier besteld, maar gaan we zeker weer doen, erg van genoten was heerlijk

hendrik
2 April 2022

Zeer goed. Heerlijke frietjes erbij. Veel gyros....

Anoniem
1 April 2022
Danny Ouwehand
1 April 2022

Best goed. Ik haal het tegenwoordig op. Een mixed gril, met boontjes in saus, zaziki, knoflooksaus, beetje griekse salade, stokbrood net kruidenboter. En dat voor 15 euro. Heerlijk gegeten!

Henk
30 March 2022

Lekker gegeten.

Maja Pultrum
29 March 2022
Mi Bl
28 March 2022

Nu 2 1/2 uur gewacht. Eten was aldus app ruim 50 min onderweg en kwam dus lauw aan. Erg jammer. Ik had achteraf liever gehad dat ik was gebeld en dan optie om te annuleren had. Andere keren altijd prima hoor.

Sandra Tamminga
28 March 2022

Altijd goed eten dus ook nu weer bij Dionysos besteld. Helaas deze rond een wat slechte ervaring. Kreeg om 18:29 een mail dat de bestelling onderweg was. Helaas kreeg ik om 19:00 uur de bestelling binnen. Vlees was koud en patat was week en koud. Patat is in de afvalbak beland en het vlees opgewarmd. Hoop dat dit een eenmalige actie is geweest. Volgende keer beter.

Jannoula Vlahakis
28 March 2022

Wederom erg lekker gegeten. Snelle bezorging en prijs kwaliteit verhouding is top.

Saskia
27 March 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
26 March 2022
Petra
26 March 2022

Altijd geweldig!!

Frans
24 March 2022

Lekkerste griek van Leeuwarden. Snelle bezorging en echt super lekker Aanrader

Luna
20 March 2022

Heerlijk gegeten! Veel eten ook en goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Jong
20 March 2022

Vorige keer de patat vergeten erbij te doen. Wel met 5 min nabezorgd Deze keer het flesje wijn vergeten. Dit kregen we pas toen het eten al op was. Wel nog nabezorgd Hopelijk volgende keer de bestelling in 1x compleet Eten was top en veel!

Witteveen
20 March 2022

Het was super lekker zo als altijd. Maar het tasje zat onder het vet. Brood was vet drinken en saus onder het vet. Verder dikke 10

Erik K
20 March 2022

Genoeg eten en lekker warm bezorgd. Ivm wegwerkzaamheden iets later maar keurig gebeld hierover en medegedeeld iets later dan afgesproken te arriveren.

Max
15 March 2022
Sandy
15 March 2022

Super lekker en snel bezorgd😍bedankt

Bakker
14 March 2022

Het eten smaakte prima en werd mooi op tijd bezorgd, alleen miste de rijst!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
13 March 2022

Weer super heerlijk gegeten! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaap Duim
13 March 2022

Gewoon goed.

Ester
12 March 2022
Klaudia
12 March 2022

Echt lekker eten

Ilja
12 March 2022

Eten was koud en taai. Bezorging was top

Marsum
12 March 2022

Altijd lekker, snelle levering en vriendelijke bezorgers 👍🏼

Frits ten Berge
11 March 2022

Snel bezorgd. Lekker en goed van temperatuur. 👍

Anoniem
11 March 2022
Anoniem
9 March 2022

Het was erg lekker! Veel vlees! En kreeg 3 bakjes tzatziki, zo lekker!

G de Vries
9 March 2022

Uitmuntend!

Esther
8 March 2022
Bianca Jurna
6 March 2022

Heerlijk gegeten! Snel bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sieta
6 March 2022
Dimitry
5 March 2022

Bezorging was te laat, patat was behoorlijk lauw. Het vet vh vlees was door de gehele tas gelopen. Belachelijk veel vet; schatting half kopje in totaal. Stokbrood was 100% zeker paar dagen oud, kneiterhard! Zelfs de binnenkant van het bruine stokbrood sloeg wit uit, onmogelijk te eten en hebben het helaas moeten weggooien. De reden dat ik deze klacht niet direct telefonisch heb ingediend kwam doordat ik de gezellige avond met mij vrouw niet wilde verpesten. Pluspunten; de bezorger meldde van tevoren dat hij later arriveerde, hoeveelheid vlees ruim voldoende en lekker gekruid.

N. Banning
4 March 2022

Wederom top!

Max
4 March 2022
Rodenburg
2 March 2022
Algra
2 March 2022

Wederom heerlijk gegeten. Alleen iets meer rijst zou welkom zijn. Voor de rest wij blijven bestellen!!

H
27 February 2022

Lekker gegeten, beetje laat, maar uitgelegd door bezorger. Gyros zat ook kipgyros bij, voor mij geen probleem, voor anderen misschien wel. Wel erg jammer dat mijn extra tzatziki was vergeten.

T. Kuiper
26 February 2022

Gewoon heerlijk!

Ester
26 February 2022
A
25 February 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorgers!

Dick de Jong
24 February 2022

Eten goed van smaak en royale portie. Bezorging snel en vriendelijk

Henri
23 February 2022

Goede kwaliteit, veel eten voor een zeer betaalbare prijs. Bezorging was snel.

Peter
20 February 2022

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende voetsel. En binnen de aangegeven tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne de Jger
20 February 2022

Bij de bestelling heb ik de bezorgtijd 18:15uur aangegeven, via de bevestigingsmail kreeg ik de tijd 18:45uur. Om 18:00 stond ons eten op de stoep, helaas waren we toen nog niet compleet. Bovendien was de patat koud en dus vies. En hoewel het vlees ook niet erg warm was hebben we daar wel lekker van gegeten. Heel veel vlees en erg weinig groente.

B
19 February 2022
MP
18 February 2022
Anoniem
18 February 2022

Het beste restaurant van Leeuwarden

Algra
17 February 2022

Erg lekker, betaalbaar. Wij hebben het net ontdekt en blijven zeker bestellen. Prijs- kwaliteit erg goed alleen iets meer rijst zou geen probleem zijn :)

K.
17 February 2022

Heerlijk en precies genoeg

Kim
14 February 2022
Johan de jong
13 February 2022

Zeer rijk gevuld menu met heerlijk vlees en lekker gekruid.De patat was nog lekker warm.Er waren ook heerlijke sauzen bij gestopt.Opmerking het vlees mag wel wat warmer aangeleverd worden.Koelt snel af.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
13 February 2022

Snel en warm bezorgd, heerlijk gegeten.

Eric
13 February 2022

Meeste mensen houden niet van rauwe wortel in salade, en ook niet van pitten in olijven. Verder naast rijst of friet de optie boontjes aanbieden. Sterke punten van jullie: heerlijke knoflooksaus, en de grais extras, wijn en brood. En goede klantgerichte service!

Ingrid
13 February 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, portie was meer dan genoeg, misten alleen de bakjes met salade en zsaziki. En we hadden de tijd kwart over zeven aangegeven, maar dit werd na half acht.

Karin
12 February 2022
Mimoza
12 February 2022

Lekker eten, veel en snelle bezorging

Slof
11 February 2022

Wij hebben genoten, dankjewel.

RW
11 February 2022

voor de 3e keer een mixedgrill besteld maar vond het helaas net als vorige keer weer minder smaakvol. jammer want het kan zo lekker zijn

Fatima
10 February 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk.

Lynn
8 February 2022

Heeeeerlijk eten!! Bezorging precies op de afgesproken tijd! Top!

Larissa
8 February 2022

Bezorger was weer ontzettend vriendelijk! De varkenshaas was super mals en er was genoeg vlees!

Michael
7 February 2022

Heerlijke mixed grill besteld en genoten van de lekkere wijn die er gratis bij zat. We hadden een restaurant beleving thuis, en het ontbrak ons aan niks, heerlijke tzatziki en vlees van lekkere kwaliteit. Echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick van de Kolk
6 February 2022

Super lekker Super veel uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van vliet
6 February 2022

Zoals altijd prima eten alleen door de drukte waarschijnlijk onze friet vergeten

PJ
6 February 2022
M Rijskamp
5 February 2022

Heerlijke mixed grills. Wel veels te veel 😅

Max
5 February 2022

Smaak zoals altijd prima. Alleen deze keer de friet en cola vergeten.........Daarom de lagere beoordeling.

Ingrid
4 February 2022

Heerlijk gegeten!! Voldoende en veel extra's: flesje wijn,stokbrood en patat. Geweldig.

Slof
4 February 2022

Ikheb geen opmerkingen, want ik ben zeer tevreden!

Gjaltw
4 February 2022

Top. Lekker eten, goede service en stipt optijd

RW
3 February 2022

snelle levering en was nog warm. helaas veel minder gekruid dan vorige keer maar ondanks dat heb ik lekker gegeten en zal hier wel weer bestellen

IdV
31 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Arwin
30 January 2022

Kapsalon was zoals altijd super!! Alleen erg jammer dat de bladerdeeg met feta/spinazie gewoon echt koud was...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Slump
30 January 2022

Heerlijk eten, mals en sappig vlees. De bestelling was kompleet met alle extra's en.nog ruim voor de opgegeven tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
29 January 2022

Jammer dat het beloofde gratis flesje wijn er niet bij zat.

Dennis
28 January 2022
L
28 January 2022

Bezorging was binnen tien minuten van bestellen bij de deur!! Alles was super en goed warm, helaas had de kipgyros niet zo heel veel smaak.

-
26 January 2022

Heerlijk eten! Ze zijn altijd heel snel met bezorgen en ook ruim voldoende eten.

Stefanie
24 January 2022

Wederom erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jildou
24 January 2022

Heerlijk gegeten, en wat kregen we veel vlees op ons broodje , ja was heerlijk.

Joshua
23 January 2022

Mixed grill voor 2 personen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Veel eten en lekker. Gratis flesje wijn erbij. Veel saus en een stokbroodje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Houten
23 January 2022

Het eten was heerlijk en ruim genoeg

Bouke
23 January 2022

Heerlijk eten en warm geleverd Top!

bram du Prie
23 January 2022

het was geweldig .heerlijk die mix gril van jullie een echte aanrader ,en wat ook belangrijk is het was heerlijk warm ,en mooi op tijd gebracht ,mijn complementen

L
23 January 2022

Erg vriendelijke bezorger! Werd netjes op tijd geleverd en het was weer heerlijk!!

Jp
22 January 2022

Gewoon heerlijk

Frits
22 January 2022

Snelle bezorging. Prima kwaliteit en goed van temperatuur.

Sietze Bijma
22 January 2022

15.00 te vroeg, had om 19.00 besteld, voor hetzelfde waren we nog niet thuis geweest. Voor de rest super zoals altijd ;)

D
21 January 2022

Het was weer heerlijk!

Kirsten
21 January 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Jansma
21 January 2022
Mimoza
20 January 2022

Was weer super lekker, grote portie, goede temperatuur en snelle bezorging. Kortom, heerlijk gegeten, volgende keer weer.

B Zijlstra
20 January 2022

Vrolijke bezorger, cola was vergeten maar opgelost met een flesje witte wijn. Eten was top! Bedankt en ga zo door

Gort
20 January 2022
MP
20 January 2022
Joyce Stoelwinder
19 January 2022

Hele leuke gezellige bezorger! Lekker toetje erbij gekregen.

Daniel
17 January 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten en snel geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fokje
17 January 2022

Grote porties, konden het allemaal niet op. Smaak was super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Larissa
17 January 2022

Bezorger was erg vriendelijk! De pita was erg verrukkelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sjoukje hoekstra
16 January 2022

Weer een dikke 10 was uiteraard heel erg lekker, niet te zout mooi op smaak.

Frits
16 January 2022

Eten prima. Ruime porties. Alleen bezorging drie kwartier te laat.

Stefan
15 January 2022

Heerlijk gegeten en super snelle bezorging. Top

Pascal
14 January 2022

Was er weer snel! Fijn dat de patat apart erbij was geleverd. Het beloofde stokbroodje was er niet bij, de kruidenboter wel. Verder weer heerlijk!

Jurgen
13 January 2022

Wederom topkwaliteit. Zelfs excuus omdat bezorging 5 minueten te laat was. Eten zeer smakelijk

Els
11 January 2022

Heerlijk eten. Snelle bezorging.