Beoordelingen van Restaurant Dionysos Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Anoniem
vandaag

Beste restaurant van Leeuwarden

Anoniem
30 januari 2023

Heerlijk eten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje
30 januari 2023

Biefstuk was helaas dit x te ver gebakken. Was taai Was daardoor niet lekker en moeilijk te eten. De mix grill was op de gyros na erg lekker De rijst was te flauw en te rood

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RtW
29 januari 2023

Heeeerlijk eten en vriendelijke bezorger! Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathan
29 januari 2023

Na vele zeer positieve ervaringen nu helaas een mindere… het eten kwam 40 minuten later dan de vooraf aangegeven tijd en het was niet warm meer. Hopelijk de volgende keer wel weer warm….!

Stefan Durkstra
28 januari 2023

Heerlijk eten weer ! Goed verzorgd en smaakvol ! Lekker flesje wijn erbij ! Dik tevreden weer !👍😃

Jeroen
28 januari 2023

Bezorging exact volgens aangegeven tijd. Dit keer de bestelling Incompleet ontvangen ( na een telefoontje alsnog nageleverd ). Eten was goed, maar de saté saus was zo dun als water en de bakjes hadden daardoor gelekt in de tas. Zo zijn we het niet gewend, dus een verbeterpunt op de eindcontrole!

Smit
28 januari 2023

Het was heerlijk

Anoniem
28 januari 2023

Heerlijk gegeten. Maand geleden in het restaurant gegeten, super goede service, heel gastvrij en heerlijk eten. Vlees is heel mals en goed op smaak. Ook met de bezorging, het eten was er snel, was goed warm en echt lekker. Zeker een aanrader.

M. Van Poelgeest
27 januari 2023

Top! Heerlijk eten en snel bezorgd.

Linda Vlietstra
26 januari 2023

Goed gegeten, veel vlees zag er goed uit en kreeg ook nog een klein flesje wijn. Super en goede bezorging. Top !!

J van Lierop
26 januari 2023

Het was zalig heb er 2 dagen van genoten van de Mousaka

Vera
24 januari 2023

Dit keer lwas de bestelling lang onderweg dat had als gevolg dat de friet lauw was en het heerlijke flesje wijn was vergeten. Vlees was goed.

Paul
22 januari 2023

Snel en vriendelijk bezorgd. Mixed grill voor 3 personen besteld en was meer dan genoeg. Erg lekker en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siebren
22 januari 2023

Service fantastisch, vriendelijke mensen. De mixed grill was erg goed. Genoeg, goed bereid en goede kwaliteit. En bovenal erg lekker. Wij komen weer!

PS
21 januari 2023

Snelle bezorging, goed van smaak en ruime porties

Zijlstra
21 januari 2023

Weer heerlijk van genoten!!

Chili
21 januari 2023
IdV
20 januari 2023

Heerlijk! Zoals altijd..

Marjella
20 januari 2023

Super 👌

Mirjam
17 januari 2023

Zeer vriendelijke mensen in de zaak. Eten was lekker en een ruime portie. Kreeg er ook nog een flesje wijn bij! Wij hebben genoten van het heerlijke eten, dank jullie wel. Wij komen zeker weer!

Sandra Tamminga
16 januari 2023

Mixgrill besteld voor de verjaardag. Het was weer helemaal top. Vriendelijke bezorger en helemaal op tijd. Er was genoeg eten voor iedereen. Echt een aanrader.

Sara
16 januari 2023

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobi
15 januari 2023

Het eten werd lekker vlot bezorgd. Het eten was lekker en ruim voldoende voor twee personen. Zeker voor herhaling vatbaar!👍🏻

Ronald Roosjen
14 januari 2023

Heerlijk gegeten. En de vergeten tatziki werd binnen No time na geleverd. Super 😁

Greetje
13 januari 2023

Eten echt heel lekker, echter had bezorgtijd gepland op 17:45 uur , kwam al om 17:15 uur, wel heel vroeg, gelukkig waren we wel al thuis

Mathilde
12 januari 2023

Was super lekker! En zeker niet te weinig 🤪

M Jorritsma
8 januari 2023

Altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
8 januari 2023
Kim Bosmam
8 januari 2023

Het was weer genieten! Heerlijk gegeten. Eten is top en ze zijn erg gastvrij!

Johannes
8 januari 2023

Heerlijk eten altijd, in 1 jaar tijd denk ik een stuk of 5 keer de mixed grill besteld, is echt lekker.. alleen we moesten wel lang wachten op ons eten.. 25 minuten langer dan werd opgegeven. Dus in totaal 85 minuten gewacht.

Johan Fahner
7 januari 2023
Carla
7 januari 2023

Weer een dikke 10 !!!

Alle de Haan
7 januari 2023

Graag wat meer rauwkost. Kwaliteit prima. Bezorgtijd dikke +!

RtW
7 januari 2023

Vriendelijke bezorger en uitstekend eten! Lekkere gyros met patat. Ruime portie

Mirjam
7 januari 2023

Complimenten voor het heerlijke eten. Wij hadden kipgyros, broodje gyros en kipfilet met satesaus. Alles keurig verpakt en warm ontvangen. Alles keurig optijd. Dank voor het lekkere eten.

-
7 januari 2023
Marcel Efdé
7 januari 2023

erg lekker eten en niet duur

Gerard
6 januari 2023

Prima eten, lekker warm en mooi op tijd!

Daan van der Molen
5 januari 2023

Smaak was ok. Vlees beetje droog. Wel ruim voldoende en heerlijk brood er bij

Hannah
5 januari 2023

Ruime porties. Helaas bij 3 stokbroden 1 klein bakje kruidenboter. Flesje wijn wat beloofd is, en zelfs op de bon staat, niet geleverd. Ook de bifteki is alleen maar een hamburger, hier mistte de fetakaas in. Wel een stukje lamskotelet extra. Al met al, matige bestelling

Jacky
3 januari 2023
John Smidts
2 januari 2023

Bezorging keurig op tijd, zoals altijd erg lekker en heel veel. Een aanrader,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
2 januari 2023

Het eten was weer heerlijk. Super bedankt! Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grieteke
2 januari 2023

Heerlijke gerechten, ruime porties, goed op tijd en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly Koorevaar
2 januari 2023

We hebben heerlijk gegeten! We kregen er een flesje wijn bij die prima te drinken was en we hebben nog zoveel vlees over dat we vanavond weer gyros eten! Nu al zin in!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
2 januari 2023

Zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan Durkstra
1 januari 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd, alleen trof mijn vrouw een stuk plastic aan tussen de gyros en de kruidenboter ontbrak.

Janny
30 december 2022

Het eten was zoals altijd super lekker. Wel jammer dat het extra pitabroodje miste

Willem
27 december 2022

Perfect op tijd bezorgd door een vriendelijk persoon. Daarna heerlijk gegeten van een zeer smakelijk menu.

S.Huisman
26 december 2022

Efcharistó! Het was heerlijk! Je proeft de passie terug in het eten. Van de Griekse rijst, de tzaziki het vlees en de verse salade/producten. Dionysos zal en blijf ik aan een ieder aanraden en bedankt voor de Christmas gift! Hartelijke groet, S.Huisman

Kim
25 december 2022
Mo
24 december 2022

Snel bezorgd, echt veel eten voor je geld, en was heerlijk.

Anoniem
23 december 2022

Heerlijk wederom, en meer dan genoeg!

Cor
23 december 2022

Het eten was lekker, en bedankt voor de extraatjes. Minpuntje: tot nu toe ontbreekt er iedere keer wel iets aan de bestelling. Ondanks mijn vraag bij de opmerkingen om de bestelling beter te controleren ontbrak er weer iets: de sperziebonen bij de moussaka.

Max
22 december 2022

Jammer dat de hoeveelheid aardappel in de moussaka net zo snel stijgt als de prijs.

Mirjam Miedema
22 december 2022

Kip gyros was geweldig, echt een aanrader. Aardig personeel en een grote hoeveelheid aan eten, super lekker! Wij bestellen zeker weer.

R smit
18 december 2022

Fles wijn niet gekregen, volgende keer beter.. verder was alles naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
18 december 2022

Harde werkers. Toch altijd vriendelijke en spontane medewerkers of eigenaar van het bedrijf . Eten is altijd super goed

D.
18 december 2022

Eten is echt heel lekker en van goede kwaliteit! Jammer dat er een onderdeel vergeten was mee te zenden en dat het ruim een uur duurt voordat we dat nabezorgd krijgen. Dit is ons eens eerder gebeurd. Zou fijn zijn als de bezorging goed gecheckt wordt of alles er in zit, dan is er niks aan de hand.

Ellie
18 december 2022

Heerlijke spare ribs en de kipsateh was top! Verse friet, salade sauzen. Zeer goed!

A.J. van der Meer
18 december 2022

De smaak van het eten was prima. De bezorging was zo n 50 min verlaat. Het eten was afgekoeld.

Sylvia
17 december 2022

De bestelling kwam 35 minuten later en het eten was lauw. De frites zaten er niet bij dus gebeld. Deze werden alsnog bezorgd maar zaten in een afgesloten plastic zak waardoor ze behoorlijk slof waren. En voor de tweede keer zat weer het beloofde gratis flesje wijn niet bij de bestelling.

Anoep
17 december 2022

Lekker gegeten net als anders , maar het eten was deze keer lauw zou het de volgende keer graag anders zien

Frank
16 december 2022

Wederom weer lekker gegeten en supersnel bezorgd!!

Jildou
14 december 2022

Weer Heerlijk gegeten van de mixed grill We hadden zoveel vlees onze bakjes konden bijna niet eens dicht. En zoals altijd bestellen we via de eigen site en krijgen dan wat extras . Zolang het zo goed blijft blijven we hier zeker bestellen gr Jildou

Martinus Boersma
11 december 2022

Was weer heerlijk

Erik
11 december 2022

We hadden het eten voor 18.30 besteld. Bestelling ruim op tijd geplaatst. Bevestiging ontvangen dat bezorger 18.50 zou komen. Helemaal prima. Uiteindelijk stond de bezorger 19.45 bij ons op de stoep. Het was druk. Dit mag niet uitmaken als je werkt met een tijdslot. Marge is natuurlijk altijd van toepassing maar meer dan een uur is geen marge meer. Eten was overigens wel weer erg lekker.

Eric
9 december 2022
C.Wassenaar
9 december 2022

We hebben heerlijk gegeten! Was ook erg veel en prima verzorgt, alleen jammer dat we het op moesten warmen in de magnetron. Het is waarschijnlijk te lang onderweg geweest. De patat hebben we dus niet gegeten. Dat was wel jammer van dat mooie eten. Ook het beloofde flesje wijn ontbrak.

Anoniem
9 december 2022
Mark
9 december 2022

Eten was (wederom) koud bij ontvangst.

Janny fennema
7 december 2022

Zoals altijd was het vlees weer erg mals de sauzen in overvloed , komen snel weer , wij hebben het wel gemist deze griek

Karin
7 december 2022
Zomaar 1
7 december 2022

Heerlijk zoals altijd maar deze keer koud vergeten de rijst en de kruidenboter kan gebeuren.

Nienke
6 december 2022

+ mixed grill was lekker + flinke porties + extra stokbrood en flesje wijn + lekkere, diverse salade - gehakt te droog - beetje te zout

Debbie
5 december 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
5 december 2022

Altijd fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
3 december 2022
R
3 december 2022

Top

D
3 december 2022

Helemaal top!

Bannisseht
2 december 2022

Super lekker, en mooi snel gebracht.

piet
1 december 2022

lekker gegeten, goede hoeveelheid en levering op afgesproken tijdstip

Wincent Ettema
30 november 2022

in 1 woord: Geweldig!

jantina kuizenga-sijtsma
30 november 2022

Moussaka is mijn favoriet, maar die van gisteren was de lekkerste van allemaal! En de spanakopita was niet meegeleverd. Kan gebeuren, foutjes zijn menselijk, en na een belletje supersnel bezorgd en met de welgemeende excuses en een wijntje als goedmaker. Da's pas een adequate en passende reactie! Top!

Anoniem
30 november 2022

Het allerbeste restaurant van Leeuwarden en super snelle bezorging

greitsma
28 november 2022

Eten was prima alleen het flesje wijn ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertus Waaijer
28 november 2022

Men was de wijn vergeten mee te nemen Volgende keer dubbel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RtW
27 november 2022

Bezorger was mooi op tijd en vriendelijk. Eten zoals altijd top en zeer ruim voldoende hoeveelheid! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goce
25 november 2022

Waarschijnlijk op een druk moment besteld want het duurde lang vandaag. En van het gratis stokbroodje kruidenboter hebben we alleen het stokbroodje gekregen. De kruidenboter waren ze helaas vergeten. Het vlees en patat was wel weer dikke prima!

Veenstra
24 november 2022

Smaakte weer prima

Beije
24 november 2022

Toppie. Zoals gewoonlijk erg lekker. Gelijk bestellen via hun eigen website.

Anne
24 november 2022

Lekkere kapsalon. Patat niet zout, lekker.

Hendrik
20 november 2022

Beste afhaalrestaurant van friesland.

S de Wit
20 november 2022

Vlotte bezorging en weer lekker gegeten. Wij bestellen zeker weer!!!

Karin
20 november 2022

Normaliter op tijd bezorgd, dit keer heel lang moeten wachten helaas. Nooit wordt er iets vergeten, dit keer ontbrak de tzatziki hetgeen de maaltijd net dat beetje extra geeft. Er was beloofd dit nog langs te brengen maar dit is niet gedaan. Ook ontvingen we wijn terwijl we aangegeven hadden dit niet te hoeven. Jammer, normaal zijn we altijd erg tevreden.

Leon
18 november 2022

Dacht nog 1 keer bestellen voordat ik naar het buitenland verhuis, was het minste tot nu toe. Souvlaki vergeten, en een stuk folie-achtig plastic in de Tzatziki. De rest was wel lekker maar vind het ondermaats en jammer dat mijn laatste bestelling hier zo moet gaan

Niels
17 november 2022

De mixed grill kan ik iedereen aanraden. Lekker veel vlees met heerlijke friet. En snel bezorgt bovendien. Top!

Eva
15 november 2022

Zeer goed eten en ruime portie. Tenminste nog 1 plek in Leeuwarden die fatsoenlijk eten geeft voor een fatsoenlijke prijs :)

Bastiaan
14 november 2022

Heerlijke pita gyros, vriendelijke bezorger. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tini
14 november 2022
Alle de Haan
12 november 2022

Niets op aan te merken, keurig ingepakt, kwalittatief en kwantitatief prima en warm en op afgesproken tijdstip bezorgd! 👍

Rob
12 november 2022

Was weer super.

Harry
10 november 2022

Beste afhaal van friesland. Gewoon top!!

Danny
9 november 2022

Helaas drinken vergeten Eten wel lekker en ruim voldoende

Jeroen
7 november 2022
Sonja Nijp
7 november 2022

Het eten was helaas koud bij binnenkomst. De bezorging was netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
6 november 2022

eten goed en mooi op tijd.

Thomas
6 november 2022

Heel erg veel olie in de tas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
6 november 2022
Frank
6 november 2022

Perfect op tijd! En zoals gewoonlijk heerlijk!

renata
6 november 2022

goed gevulde mixed grill, genoeg voor 2 personen. Heerlijke witte wijn, lekkere kruidenboter, helaas alleen geen stokbrood geleverd. Nog wel een aanpassing voor het bestellen, er is automatisch extra gyros ingevuld, vind ik niet heel netjes, liever een leeg veld en zelf de optie aanvinken. Verder netjes op tijd bezorgd, tot de volgende keer.

Hofwijck
5 november 2022

Eten was prima goed gevuld, Bezorging tijd veel te laat.

B vd V
3 november 2022
Yvonne
2 november 2022

Heerlijk eten 😍

T. van Knobelsdorff
31 oktober 2022

Een gulle maaltijd. De moussaka was lekker, alleen lauw. En ook jammer dat het beloofde flesje wijn er niet bijzat. Verder een prima maaltijd met veel extra’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 oktober 2022

Beste restaurant van Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
30 oktober 2022
Anja
30 oktober 2022

De bezorger was erg aardig. We hebben wel erg lang op onze bestelling moeten wachten. Na ruim anderhalf uur gebeld, en toen was het er binnen 15 minuten. Wat jammer dat ze dan niet even een kleinigheidje erbij doen om de lange wachttijd te verzachten. Dat had laten zien dat ze hun klanten waarderen.

A Klarenbeek
29 oktober 2022

Het was lauw en het vlees was droog. Op de gyros na, die was wel prima.

E Bakker
29 oktober 2022

Verwachtte bezorgtijd van 1 uur werd slechts 2 uur en 15 (!!) minuten. En dan ook nog een deel van je bestelling vergeten. Super slecht.

Jellie Spinder
29 oktober 2022

Goede snelle service, heerlijk eten en zelfs gratis flesjes wijn. Kapsalon kip was zo groot dat ik er 2x van kon eten! Zeker aan te bevelen.

Ester
29 oktober 2022

Eten besteld om 18.20 uur. Het eten was er pas om 20.30 uur dus meer dan 2 uren later. In de mail werd 19.25 aangegeven als verwachte bezorgtijd. Begrijpelijk dat het in het weekend langer kan duren. Maar niet meer dan 2 uren. Alles was koud. Wat een teleurstelling.

Hidde
29 oktober 2022

Super lekker vlees, verse bereiding, vriendelijke mensen!

Maurice
29 oktober 2022

In verband met behoorlijke drukte lang moeten wachten. Er achteraan gebeld en excuses gekregen dat we lang moesten wachten. Na het telefoontje duurde het nog 10 min ongeveer. De smaak was goed maar het eten was lauw.

Rene
29 oktober 2022

Je kan heerlijk Grieks eten hier. We zijn hier zelf regelmatig geweest om te eten, maar nu is alleen online bestellen nog mogelijk. De bijgeleverde salades zijn heerlijk.

Theunis
29 oktober 2022

Uitstekende kwaliteit

Cor
28 oktober 2022

We bestellen hier regelmatig. Het eten is prima, maar het valt me op dat er vaak wat wordt vergeten. Dan weer de tzatziki, dan weer het flesje wijn, dan weer het brood. Het brood maakt me niet zo veel uit, maar jammer van het andere. Deze keer was het de fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
27 oktober 2022

Heerlijk gegeten met mijn collega's. Ze waren onder de indruk van de smaak en de hoeveelheid. Super lekker allemaal. En optijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Wij bestellen zeker weer.

Karin
26 oktober 2022

Altijd goed en ruim voldoende. Snel bezorgd. Wij gaan binnenkort verhuizen en zullen het lekkere eten ontzettend gaan missen. Bedankt voor de super service, steeds weer goed, TOP restaurant.

BB
24 oktober 2022

Bezorging enorm verlaat. Vroegtijdig bericht van de vertraging was fijn geweest. We hebben er nu 2x achteraan moeten bellen. Eten kwam ruim.1,5 uur na de afgeaproken aflevertijd. Het eten was daarentegen heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelte
24 oktober 2022

Lekkere gerechten. Helaas lang moeten wachten op bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Sijmons
24 oktober 2022

Bestelling doorgegeven 18:16 en zag dat het 19:35 uur ging komen. Wij gebeld omdat er kinderen bij waren die ook gingen mee eten. Nu bleek onze bestelling vermoedelijk al weg te zijn dus hoopvol gewacht. En er werd gezegd veel pech met auto. Wij dachten ons eten komt sneller omdat bestelling er niet meer lag. Daarna weer on 20:00 gebeld waar blijft het eten. Weer verhaal auto is kapot. Om 20:18 kwam het eten pas. Kinderen waren al weg naar huis met een broodje. Eten was ook niet warm. Verjaardag eindigde op een teleurstelling. Verder was het eten wel redelijk. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haaima
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten! Voldoende! Heel vriendelijk!!

Fleur
23 oktober 2022
Madzy
23 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Griemer
23 oktober 2022

Heerlijk, ruime porties.

Vonk
23 oktober 2022

Eten super goed en lekker alleen bezorger was slecht verstaanbaar en stond bij het verkeerde adres ...

Lizet
23 oktober 2022
Kevin de Groot
20 oktober 2022

Heerlijk eten! En via de website besteld (boven 30 euro) dus gratis wijn en stokbrood. Vriendelijke en tijdige bezorging!

T Jelsma
19 oktober 2022

Goede kwaliteit en extra,'s. Mag iets warmer.

Rick
18 oktober 2022

Beoordeling ging snel, eten was goed warm en smakelijk. Wat echter jammer was, was dat de extra bestelde tzatziki niet geleverd was. Dit is de laatste tijd vaker gebeurd helaas. Daarnaast zat er deze keer ook geen salade bij, al met al wel jammer.

Kim Bosman-Boersma
16 oktober 2022

Ja weer fantastisch zoals altijd! Heerlijk eten, goede porties, en fijne mensen zowel in de keuken als bezorging (normaal halen we af toevallig vanavond niet). We zijn erg fan van Dionysos! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

X
15 oktober 2022

2 pers mixed grill besteld. Heerlijk gegeten, ruim voldoende. Heerlijk gekruid vlees , lekkere bijgerechten en heerlijke sauzen

Bert
14 oktober 2022

Beste afhaalrestaurant van Friesland. Kom er elke week. Fatsoenlijke porties, erg lekker gegrild vlees en veel extraatjes. Hier kan geen concurrent tegenop.

Miran
13 oktober 2022

Gewoon heerlijk eten!

Jo
13 oktober 2022

Perfect op tijd en warm bezorgd !! Was heerlijk !

Martin
12 oktober 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs.

Patatbakker
12 oktober 2022

Al jaren bestellen wij bij Dionysos. Nog nooit lang hoeven wachten of dat het niet goed was! Al tijd ruim voldoende (te veel eigenlijk) eten. Smaak is goed prijs is goed producten altijd vers. Eigenlijk had ik het met één woord kunnen neerzetten “Super!”

Zomaar1
12 oktober 2022

Top eten heerlijk en warm

BHA
12 oktober 2022

Smaakte heerlijk, meer dan genoeg , broodjes misschien los bijvoegen

B. Salverda
11 oktober 2022

Altijd goed, ga zo door! Vaste klant. Efcharisto!

Patrick
10 oktober 2022

Heerlijk eten en supersnelle bezorging ( binnen 10 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 oktober 2022
Paulien
10 oktober 2022

Heerlijk eten en grote hoeveelheid! Zelf het eten opgehaald, was perfect op afgesproken tijd klaar. Mijn dochtertje die mee was, kreeg ook wat lekkers drinken. Altijd weer goede service hier! Dankjulliewel.

MP
8 oktober 2022
Esmée Meijer
6 oktober 2022

Net terug van onze vakantie op Rhodos. We hadden zo’n zin om nog een heerlijke Griekse maaltijd thuis te eten. Gyros voor 2 besteld. Alles erop en eraan. Smaakte heerlijk en we waren weer even terug op Rhodos. Bezorging was zeer vlot en de maaltijd was nog heerlijk warm.

Irene
6 oktober 2022

Precies op de aangegeven tijd aangekomen, prijs kwaliteit verhouding super! Voor herhaling vatbaar

Miranda
3 oktober 2022

Heerlijk eten, lekker vlees, goede frites. Lekker flesje wijn. Snelle service. (Iets meer groenten zou ik op prijs stellen) Ik ga hier opnieuw bestellen 😁

Angelien
3 oktober 2022
Hooijenga
29 september 2022

Zoals altijd heerlijk eten op tijd bezorgd. Minpuntje is dat nu voor de tweede keer we aangeven bij een maaltijd geen uien te willen en ze er toch in zitten. Maar verder gewoon goed

Fred Visser
28 september 2022

De mixed grill was weer heerlijk, goede smaak en prima van temperatuur. Alleen jammer dat we voor de 2e achtereenvolgende keer het beloofde flesje wijn niet hebben gekregen.

Karin
28 september 2022
E
25 september 2022

Heerlijk eten en aardige mensen!

Dianne hoekstra
25 september 2022

Altijd heerlijk eten. Goed gekruid en hele lekkere tzaziki

Sander
24 september 2022

Wat een heerlijke mixed grill. Vlees was heerlijk mals. Via de website besteld daardoor 10 procent korting en nog een heerlijk flesje wijn gratis. Ik kom hier zeker vaker

Sandra Muiser
24 september 2022

Eten heel goed en bezorging altijd op tijd.

Karin
20 september 2022

Goed en lekker eten en zoals altijd weer supersnel bezorgd!

Haaima
19 september 2022

Fantastisch!! Heerlijk gegeten!!

Joke
19 september 2022

Heerlijk was het, porties wel behoorlijk groot.....Vriendelijke bezorging, prima op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
17 september 2022

Heerlijk

Daniel
16 september 2022

Zeer goede grillman. Vlees was echt voortreffelijk (mixed grill). Zeer ruime porties en de lekkerste patat van friesland onbegrijpelijk dat hier niet een restaurant met 200 zitplaatsen bij zit. De eigenaar zou goud geld kunnen verdienen met deze kwaliteit! Kom zeer zeker terug!

Sandy
15 september 2022

Super lekker zoals altijd 🤤

Angelique
12 september 2022
J
9 september 2022
Poetsky
9 september 2022
Irina
9 september 2022
Christa
9 september 2022

Heerlijk eten. Gratis stokbroodje was een compleet stokbrood, daardoor waren we positief verrast! We bestellen hier zeker vaker

Frequent order
8 september 2022

Altijd goed en bezorgt met een glimlach!

D
5 september 2022

Snelle levering top, alleen jammer dat de extra bestelde tzatikie er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
4 september 2022

Super snel gebracht, en zeer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van der ploeg
1 september 2022
Willeke
31 augustus 2022

Echt heerlijk gegeten!

Marcel
29 augustus 2022

Jammer dat de kipgyros er niet was. Varkensgyros is ook prima, maar kip houdt de voorkeur. Bestelling was ruim half uur te laat, zonder dat even aan te geven. Beloofde gratis flesje wijn ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia
29 augustus 2022

Gister besteld,bezorg tijd 18.00 uur. Dit werd na 1 keer bellen 18.52. Helaas ontbrak de patat. Weer gebeld. Komt er aan. Dit duurde weer bijna een uur. Toen was de rest natuurlijk al op. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. De kwaliteit was weer super dus we zullen zeker weer bestellen alleen de bezorging was niet optimaal gister.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
28 augustus 2022

Niet specifiek voor dit restaurant maar voor veel restaurants welke thuisbezorgen. Ik zou de vraag m.b.t. fooi pas, net als deze mail, na de tijd stellen. Ik denk dat veel mensen best wel een fooi willen geven maar pas nadat is gebleken dat de kwaliteit van de maaltijd en bezorging goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sytse
28 augustus 2022

Altijd goeie service en heerlijk eten voor een zeer goeie prijs. Zoals gewoonlijk zeer tevreden over Dionysos! 👌👌👌

Jeroen
26 augustus 2022
Postma
3 augustus 2022
martina
1 augustus 2022

kreeg bij bestelling blikjes bier die ik zelf besteld had, maar niet zelf aangeklikt. Staat standaard in je bestelling, dit vind ik misleidend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
31 juli 2022

Heerlijk en veel. Top!

fokke de haan
31 juli 2022

Het eten was heerlijk en het flesje wijn een leuke verassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
31 juli 2022

Maaltijd afgehaald. Besteld via website. Stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was perfect op temperatuur. Mixed grill voor 2 personen. Ruim voldoende. Smaakte erg goed.

Bob
25 juli 2022

Eten was erg lekker zoals gewoonlijk. Had aangegeven met een briefje van 50 te betalen maar de bezorger had geen wisselgeld. Keurig opgelost door dezelfde avond het wisselgeld te brengen.

Emma
24 juli 2022
F
24 juli 2022

Heerlijk gegeten! Ruim voldoende met groep 7 mensen. Gevarieerd en lekker. Bezorging ruim kwartier te vroeg. Beter te laat dan te vroeg, toch met zo'n groep niet zo heel handig.

Maria
23 juli 2022

Goed eten, snelle bezorging en lekker veel, aanrader!

Carla
23 juli 2022

Weer dikke prima 👍

Max
21 juli 2022
Diana
20 juli 2022

Heerlijk eten!

Manon
18 juli 2022

Zoals altijd, overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
17 juli 2022

Was weer super !

Brouwer
17 juli 2022

Bezorging op afgesproken tijdstip en heerlijk gegeten van de Mozes grill.

J. Duim
16 juli 2022

Was weer uitstekend, niets op aan te merken. Zo door gaan.

wiebe.vdmei@gmail.com
14 juli 2022

Een reden om het restaurant eens te bezoeken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri
12 juli 2022

Super heerlijke vers eten! Bezorging is snel en netjes. Niet duur en veel lekker eten voor weinig geld! Aanrader.

Friso
12 juli 2022

Prima Pita broodje gegeten. Warm en zeer goed gevuld!👍. Gratis stokbrood met kruidenbotor ook heerlijk.

Hans Hartmann
11 juli 2022

Hele grote portie voor je geld! Had niet zoveel verwacht. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
11 juli 2022

Het eten was heerlijk, zoals altijd! Snelle bezorging. Enige jammere was dat we normaal altijd super lekker stokbrood krijgen en daar hadden we ons echt op verheugd. Helaas kwam er vandaag rozijnenbrood.. wellicht goed om te communiceren als je stokbrood zegt & er komt rozijnenbrood:) Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siegfried
10 juli 2022

Heerlijk eten.

Carla
9 juli 2022
RW
9 juli 2022

was weer heerlijk

Sybren
8 juli 2022

Heerlijk eten. De kip was lekker sappig, de gyros was heerlijk gekruid, en de bifteki was perfect. Patat was ook lekker knapperig. Ik kom wel vaker terug!

Epema
8 juli 2022

Kwart voor 7 bericht dat het eten onderweg was half 8 kwam de bestelling. Helaas geen kruidenboter bij t stokbrood ontvangen. Verder heerlijk gegeten.. Gevraagd ipv dyonisos salade de Choriatiki salade met kipfilet. Helaas is dit niet doorgekomen.

Heleen Poortman-Janson
6 juli 2022

Erg lekker. Er hoort een lamskotelet bij te zitten. Helaas ontbrak deze bij de bestelling.

Gerben
6 juli 2022

Deze keer keurig op tijd bezorgd. De vorige keer per ongeluk via thuisbezorgd besteld toen werd de bestelling 3 kwartier te laat geleverd. Grote porties.

Max
6 juli 2022
Ed
4 juli 2022

Vorige week zondag en gisteren via jullie eigen site eten bij jullie besteld, was weer lekker, goed en correct bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Bruining
3 juli 2022

Vlees was droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
2 juli 2022

als je eten om 17,45 uur besteld en aangeeft dat je het graag om 19,00 uur wilt ontvangen ben ik diep teleur gesteld dat het om 19,45 uur krijg. Het eten was naar verwachting dus gewoon goed

Josephine
1 juli 2022

Heerlijke gerechten, m.n. de zalm was super! Mooi op tijd bezorgd en zeer ruime porties.

Martin ter Haar
1 juli 2022

Er zat geen extra bestelde knoflooksaus bij. de tzatziki en kruidenboter waren er wel bij.

bashar
30 juni 2022
Michel
30 juni 2022

Gewoon goed! En een groot compliment dat alle opmerkingen die ik bij de bestellingen had gezet ook gedaan zijn! Tot de volgende keer weer!

Albert
29 juni 2022

Heerlijk warm eten altijd perfect de beste van ljouwert 👍

Miranda
27 juni 2022

Mooi op tijd bezorgd (betrof een zondag), eten was nog lekker warm, prima hoeveelheid, goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Van Merode
26 juni 2022
ANNELIES
25 juni 2022
Jerry
25 juni 2022

Altijd super lekker en snelle bezorging!!

Vdwal
25 juni 2022
Angelique
25 juni 2022

Heerlijke gyros. Als je tzatziki lekker vindt dan is het aan te raden om extra tzatziki te bestellen.

Mischaela
25 juni 2022
Keizer
24 juni 2022

Snelle levering! Heerlijk gegeten!

Bart
24 juni 2022

Vlees was heerlijk, de rest verschrikkelijk en het geld niet waard.

Anoniem
24 juni 2022

Altijd lekker en ruim voldoende!

Veldman
21 juni 2022

Altijd perfect!!

Paul
21 juni 2022

De smaak van het eten en de hoeveelheid waren prima. Helaas na iets meer dan een uur nog geen bezorging. Gebeld, de bezorger zou al in de buurt zijn. Na een kwartier nogmaals gebeld en daarna heeft het nog een kwartier geduurd voor de bezorger er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinus
19 juni 2022

Was echt heerlijk en de bezorging? Binnen 25 minuten, en dat op zondag rond 17.30 u! Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debbie
19 juni 2022
Fca
17 juni 2022

Heel veel eten, maar super lekker!

Anoniem
17 juni 2022

Zoals altijd perfect

Meulen
14 juni 2022

We bestellen regelmatig bij jullie en zijn altijd zeer tevreden. Alleen deze keer was het eten echt niet meer warm of heet, maar lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
10 juni 2022

Goed en lekker eten en snel bezorgd!

Dennes
10 juni 2022

Snel bezorgt enteren was super lekker alleen plakte de kaas aan de foli das wat jammer

J
6 juni 2022
Kooistra
6 juni 2022

Eten was lekker en warm behalve de patat was niet warm en geen gratis wijn gekregen.

Monalisa
6 juni 2022

De beste restaurant in Leeuwarden. Super recommended 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 juni 2022

Snelle service Patat was beter doorgebakken dan de vorige keer! Daardoor is het super eten!

MdJ
6 juni 2022

Na twee uur wachten de bestelling ontvangen, de bestelde rijst was op dus patat gekregen. Hoeveelheid was prima, kip was wel aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 juni 2022

Eten was er snel en was erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
5 juni 2022

Super lekker eten !!!

Anoniem
4 juni 2022

Super lekker eten! Goede service.

Gräber
2 juni 2022

De Griekse kapsalon die we besteld hadden was erg lekker en voldeed zeker aan onze verwachtingen. De choriatiki en de keftedakia vielen helaas wat tegen. De choriatiki bevatte andere ingrediënten dan verwacht zoals wortel, en de blokjes feta bleken drie hele grote brokken te zijn. De keftedakia dreven in het vet en het leek niet echt op hetgeen dat we besteld dachten te hebben. Het vet was ook overal tussen gelopen. Smaak was wel erg prima. Over de bezorging hebben we alleen maar goede woorden, aardige bezorger en we kregen zelfs een gratis stokbrood met kruidenboter. Daar waren we erg blij mee natuurlijk. De kapsalon is zeker voor herhaling vatbaar.

van assen
31 mei 2022

Heerlijk en meer dan genoeg!

Laurens Eijgelaar
31 mei 2022

Was echt grandioos. Na online besteld te hebben bleken de lamskoteletjes op te zijn. Ik werd direct gebeld en werd gevraagd of we dat evt anders konden oplossen. En dit werd geweldig opgelost en bovendien in overvloed. En het smaakte heerlijk.

Aram
30 mei 2022

Heerlijke mix grill meer dan genoeg vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke Versteege
29 mei 2022

1 artikel was niet geleverd maar werd vlot nageleverd. Spinazie in bladerdeeg: was filodeeg, lekker maar erg vet. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje Boersma
29 mei 2022

Het was weer erg lekker!!!

Patrick
28 mei 2022

Precies op tijd. en een goede portie en het was heerlijk

Fam Zanden
28 mei 2022

Heerlijk gegeten en de mix-grill voor meerdere personen werd mooi geserveerd op een grote schaal.

Jp
28 mei 2022

Gewoon goed eten, grote porties. Voor een eerlijke prijs.

Peter
27 mei 2022

Heerlijk gegeten. Bestelling was op tijd. Een klein item dat vergeten was wordt bij de volgende keer opgelost. Tot de volgende keer.

Aukje
27 mei 2022

Er moest patat bij zitten voor 4 pers maar dat viel erg tegen was meer voor 3 personen. Had al 1 x gebeld omdat het stokbrood er niet bij zat wou niet nog een 2de x bellen. Verder was het vlees dit x wat flauw

Ellie
26 mei 2022

Superkwaliteit, elke keer weer.

Pascal
25 mei 2022

Weer top!

Astrid
25 mei 2022

Was opnieuw weer overheerlijk en mooi op tijd bezorgd! Top!

Buren Hallum
25 mei 2022

Het was heerlijk , smaakvol en meer dan genoeg onze complimenten

Karin
23 mei 2022
Alberts
22 mei 2022

Snelle bezorging. De spanakopita waren koud. Patat mocht meer knapperig. Vlees e sauzen waren heerlijk en gratis stokbrood en wijn erbij gekregen, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gretha
22 mei 2022

Deze keer de gyros helaas minder gekruid dan we gewend zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
22 mei 2022

Alles precies ontvangen op de afgesproken tijd. Lekker flesje wijn en stokbrood er extra bij gekregen. Helaas is de friet niet meer lekker knapperig en warm als het aankomt. Beter alleen rijst er bij bestellen

Astrid
22 mei 2022

Veel waar voor je geld! Bij pita gyros had wel iets meer saus gemogen...verder heerlijk

Teake
22 mei 2022
Dezimir
22 mei 2022

Voor de 1e keer besteld maar echt lekker eten en super snel bezorgd 👍

Nicole
21 mei 2022

Het vlees was lekker mals en goed van smaak maar de patat was dit keer heel slap en niet goed doorgebakken

Carla
21 mei 2022

In 1 woord geweldig !!!!! We hebben genoten 😋

sjoukje hoekstra
18 mei 2022

Zoals altijd goed eten en de mensen zijn zo vriendelijk.